Κατερίνη: Διέρρηξε 12 μονοκατοικίες σε ενάμισι χρόνο

Σε διάστημα ενάμισι χρόνου ένας Έλληνας δρούσε ανενόχλητος στην Κατερίνη κι ενώ κυκλοφορούσε με το ποδήλατό του μέσα στην πόλη. Με το τρόπο αυτό, εντόπιζε μονοκατοικίες οι ένοικοι των οποίων απουσίαζαν και, αφού παραβίαζε τις πόρτες ή τα παράθυρα, άρπαζε χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα.


Από την πολύμηνη έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας διαπιστώθηκε ότι στο χρονικό διάστημα, από τον Οκτώβριο του 2022 μέχρι και φέτος τον Ιανουάριο του 2024, είχε διαρρήξει 12 μονοκατοικίες και είχε αρπάξει μετρητά συνολικού ύψους 6.550 ευρώ, καθώς και κοσμήματα, ρολόγια, αρώματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 19.000 ευρώ.

Στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν κοσμήματα, ρολόγια, αρώματα, εργαλεία και άλλα αντικείμενα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και κατασχέθηκαν. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν είχε διαρρήξει και άλλα σπίτια και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *