Κακοκαιρία Daniel: Έκλεισε η Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης και στα δύο ρεύματα στο ύψος της Λάρισας – Εγκλωβισμένοι οι οδηγοί

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η εθνική οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης και στα δυο ρεύματα από τον κόμβο Νίκαιας έως τα όρια Λάρισας με Μαγνησία εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel.


Εκατοντάδες είναι οι εγκλωβισμένοι στο ύψος του Κιλελέρ, ενώ σύμφωνα με το lamianow.gr οι ακινητοποιημένοι οδηγοί και συνεπιβάτες τους ζητούν βοήθεια.

«Έχει ενημερωθεί το 112. Όλα τα οχήματα βρίσκονται στο αντίθετο ρεύμα ακινητοποιημένα. Μιλάμε για εκατοντάδες αυτοκίνητα. Θα πνιγούμε όλοι αν δεν απεγκλωβιστούμε αμέσως. Το νερό έχει αρχίσει να βγαίνει στην Εθνική οδό προς τα διόδια και αν συνεχίσει έτσι και ενταθεί το φαινόμενο θα κινδυνέψουμε σοβαρά. Δεν έχουμε τρόπο να φύγουμε. Είμαστε εδώ από τις 11.30», δήλωσε στον Lamia POLIS 87,7 ένας Λαμιώτης.

Νωρίτερα, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ισχύουν οι κάτωθι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε.:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ


  • ολική διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. και στα δύο -2- ρεύματα κυκλοφορίας (προς Αθήνα & προς Θεσσαλονίκη), από τον Α/Κ Νίκαιας (χ.θ. 348+106) έως τη χ.θ. 321+580 (όρια Π.Ε. Λάρισας με Π.Ε. Μαγνησίας)

Τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα θα εκτρέπονται στον Α/Κ Νίκαιας και μέσω της περιφερειακής Οδού Τρικάλων θα εισέρχονται στην Ε.Ο. Λάρισας –Τρικάλων και ακολούθως στον Αυτοκινητόδρομο Ε-65.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

  • διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από χ/θ 321+580 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Λάρισας) και μέχρι την χ/θ 274+620 (Κόμβος Σούρπης) &
  • διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, από χ/θ 261+580 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Φθιώτιδας) και μέχρι την χ/θ 321+580 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Λάρισας).
  • Εξαιρούνται:
    (α) Τα οχήματα οδικής βοήθειας
    (β) Τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *