Καιρός: Έφτασε τους 30°C σήμερα

Καιρός σαν Ιούνιος! Θερμοκρασίες που έφτασαν τους 30 °C σημειώθηκαν το Σάββατο 6 Απριλίου. Η υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στα Τρίκαλα.


Καλοκαιρινός ο καιρός και το Σάββατο. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι οκτώ μεγαλύτερες μέγιστες θερμοκρασίες, παρουσιάζονται στον ενσωματωμένο πίνακα της παρακάτω εικόνας.

Η εικόνα προέρχεται από την κάμερα στο Σούνιο, η οποία ανήκει στο δίκτυο καμερών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Οι οκτώ υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες του Σαββάτου 06/04/2024, όπως καταγράφτηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr με την εικόνα της μετεωρολογικής κάμερας στο Σούνιο, η οποία ανήκει στο δίκτυο καμερών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Περισσότερες όμορφες εικόνες από διάφορα μέρη της χώρας μας, μπορείτε να δείτε στις μετεωρολογικές κάμερες του δικτύου του meteo.


Μάλιστα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και την Κυριακή 7 Απριλίου, αλλά με τοπικές βροχές και καταιγίδες.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *