Κ. Μητροδήμος: Σταγόνα στον ωκεανό η πρόταση για φθηνότερο ρεύμα

Εξελίξεις αναμένονται μέσα στην ημέρα σχετικά με τις αποφάσεις που θα πάρουν οι αγρότες σχετικά με το μέλλον των κινητοποιήσεων, με τις δηλώσεις του Κώστα Μητροδήμου, μέλους της Συντονιστικής Επιτροπής των Αγροτών Πλατυκάμπου, να είναι ενδεικτικές του κλίματος.


Μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή “Συνδέσεις” χαρακτήρισε “σταγόνα στον ωκεανό” την πρόταση για φθηνότερο ρεύμα για όλους τους αγρότες για 2+8 χρόνια.

“Εννοείται ότι δεν μας ικανοποιούν τα αποτελέσματα των αιτημάτων που δώσαμε στον κύριο πρωθυπουργό. Εμμέσως πλην σαφώς δεν πήραμε τίποτα. Το αγροτικό πετρέλαιο δεν υπήρχε στον προϋπολογισμό του 24. Με δύο μέρες κινητοποιήσεων εξήγγειλε 82 εκατομμύρια. Απλά τι μας είπε: Τα 40 τώρα τον Μάρτιο και τα 40 τον Νοέμβριο” τόνισε ο κ. Μητροδήμος και πρόσθεσε:

“Όσον αφορά την τιμή της κιλοβατώρας, πάλι ένα παιχνίδι με τις λέξεις και επικοινωνιακό, θα το δούμε μπροστά μας και αυτό. Για την ΚΑΠ θα το αφήσουμε να μας το φτιάξουν οι ξένοι… Τι άλλο να πω… Για τη Θεσσαλία κουβέντα. Θα περιμένουμε τέλος του μήνα να ρθει η ολλανδική εταιρεία να μας πει τι, πώς, πότε. Και αν δεν ξανά βρέξει, γιατί τότε μακριά από εδώ θα βγει όλη η Θεσσαλία έξω“. Ο κ. Μητροδήμος προειδοποίησε ότι σε δύο μήνες μπαίνουμε στις εαρινές βροχές. “Ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι τα μπουρίνια αυτά είναι και απότομα και πάρα πολύ δυνατά” είπε χαρακτηριστικά.

“Πρόβατα να ήμασταν και αμάσητα δεν θα τα κατεβάσαμε όλα αυτά. Γι αυτό και τους είδατε όλους τους αγρότες να κατεβαίνουν με σκυμμένο το κεφάλι” σημείωσε και εκτίμησε, όσον αφορά στις κινητοποιήσεις των αγροτών, ότι όλα είναι στο παιχνίδι. “Ένα θα σας πω με σιγουριά, ότι δεν φεύγει κανείς από εδώ“.


“Πως θα κοιτάξω την κόρη μου στα μάτια και θα της πω: Δεν ήμουν ικανός να διαφυλάξω τα κεκτημένα του παππού μου, του πατέρα μου και να τα δώσω σε σένα” διερωτήθηκε ο κ. Μητροδήμος.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *