Ηράκλειο: Σώα βρέθηκε η 49χρονη που είχε εξαφανιστεί

Αίσια έκβαση είχε η περιπέτεια της 49χρονης γυναίκας τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή της Καλλιθέας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, η 49χρονη βρέθηκε από τους συγγενείς της οι οποίοι την αναζητούσαν αγωνιωδώς και είναι καλά στην υγεία της.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μέλη της οικογένειας της διαπίστωσαν ότι κάμερα ασφαλείας είχε καταγράψει την πορεία της και κινήθηκαν προς την κατεύθυνση που είχε πάρει.

Την ίδια ώρα ωστόσο, η ίδια που είχε αντιληφθεί ότι είχε χάσει τον προσανατολισμό της, σταμάτησε διερχόμενο όχημα και ζήτησε συνδρομή προκειμένου να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της.

Λίγη ώρα αργότερα, επέστρεφε ασφαλής στην οικογένειά της και το σπίτι της. Μετά και από τη θετική αυτή εξέλιξη, η επιχείρηση που είχε στηθεί από την ΕΛ.ΑΣ και την ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό της κρίθηκε λήξασα.

Υπενθυμίζεται ότι στις έρευνες συμμετείχε ο εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΜΑΚ και είχε αξιοποιηθεί και το drone που πραγματοποιούσε πτήσεις πάνω από την ευρύτερη περιοχή.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *