Ίος: Τραγικοί θάνατοι δυο νεαρών Ιρλανδών – Ο δεύτερος έπαθε ανακοπή μετά την απώλεια του πρώτου

 

Δυο νέα παιδιά 18 χρονών από την Ιρλανδία έχασαν τη ζωή τους στην Ίο. Ο ένας έπεσε σε γκρεμό και ο άλλος έπαθε ανακοπή όταν έμαθε την απώλεια του πρώτου, με τον οποίο ήταν φίλοι και είχαν πάει στο νησί για να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους.


Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής (2.7.2023), όταν η παρέα των 18χρονων Ιρλανδών γιόρταζε την αποφοίτησή της σε μπαρ της Ίου. Φεύγοντας από το μπαρ ο Μαξ Γουόλ αποφάσισε να περπατήσει μέχρι το ξενοδοχείο όπου έμενε.

Από άγνωστη αιτία το νεαρό παιδί έπεσε σε γκρεμό όπου έχασε τη ζωή του. Ο Μαξ Γουόλ εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής στην περιοχή Γερμανώλη.

Οι αρχές ενημέρωσαν τους φίλους του, που εν τω μεταξύ είχαν επιστρέψει στο ξενοδοχείο και τον αναζητούσαν. Μόλις ο 18χρονος Άντριου Ο’ Ντόνελ, πληροφορήθηκε το θάνατο του φίλου του υπέστη ανακοπή.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ο Ο’Ντόνελ αντιμετώπιζε επί χρόνια καρδιολογικά προβλήματα.


«Είναι σοκαριστικό. Όλοι είναι συντετριμμένοι» δήλωσε στους Irish Times ιδιοκτήτης ιρλανδικού μπαρ στην Ίο με έναν δεύτερο να συμπληρώνει ότι προσπαθούν να παρηγορήσουν τους φίλους των δύο παιδιών. «Υπάρχουν περίπου 1.000 νεαροί Ιρλανδοί στην Ίο αυτή την περίοδο. Τους βοηθάω να επικοινωνήσουν με τις οικογένειές τους. Όλοι όσοι είναι στο νησί βρίσκονται σε σοκ» πρόσθεσε ένας από τους επιχειρηματίες.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *