Ημαθία: Κατέληξε αγοράκι 7 ετών – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία της Ημαθίας, μετά τον θάνατο ενός αγοριού 7 ετών.


Το αγοράκι είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο της Νάουσας το περασμένο Σάββατο με πυρετό και διάρροια και από εκεί στο νοσοκομείο Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης. Το παιδί χτες βράδυ, στις 20:30, διακομίστηκε διασωληνωμένο, σε βαριά κατάσταση, στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκράτειου, όπου υπέστη ανακοπή και παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που έκαναν οι γιατροί κατέληξε γύρω τις 22:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται τα αποτελέσματα του πλήρους εργαστηριακού ελέγχου και της καλλιέργειας καθώς και το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής που θα δείξει τα αίτια του θανάτου.

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του μαθητή από το Στενήμαχο Ημαθίας, απέστειλε ο δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, σημειώνοντας πως σε ένδειξη πένθους το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο, θα παραμείνουν κλειστά σήμερα, Δευτέρα 12 Ιουνίου.

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια ο ίδιος προσωπικά και εκ μέρους όλης της δημοτικής αρχής στην οικογένεια, στους οικείους, στους συμμαθητές και τους δασκάλους για την απώλεια του μικρού μαθητή μας από το Στενήμαχο. Οι σκέψεις μας αυτές τις ώρες είναι στην οικογένεια του παιδιού, στην οποία εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας», αναφέρει ο δήμαρχος Νάουσας.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *