Η ξεχωριστή και γλυκιά ανάρτηση της Ευγενίας Μανωλίδου για την επέτειο για τα 14 χρόνια γάμου με τον Άδωνι Γεωργιάδη

 

Σαν ένα όμορφο και μαγικό παραμύθι μοιάζει η ιστορία αγάπης του Άδωνι Γεωργιάδη και της Ευγενίας Μανωλίδου. Ένα όμορφο μα αληθινό παραμύθι γεμάτο συναισθήματα, συντροφικότητα μα πάνω απ’ όλα γεμάτο αγάπη.


Έκλεισαν 14 χρόνια παντρεμένοι, ενώ είναι 21 χρόνια μαζί. Έχουν μια πανέμορφη οικογένεια μα πάνω απ΄όλα παραμένουν ερωτευμένοι κι αγαπημένοι σαν εκείνα τα πρώτα χρόνια που οι καρδιές τους συντονίστηκαν στον ίδιο ρυθμό και κατάλαβαν ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο.

Η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια και το δείχνουν αυτό συνέχεια σε κάθε τους κοινή εμφάνιση, σε κάθε προσωπική στιγμή.

Η Ευγενία Μανωλίδου με μια ξεχωριστή ανάρτηση που έκανε στο Facebook μίλησε με τον πιο όμορφο και γλυκό τρόπο για την ζωή της με τον Άδωνι Γεωργιάδη στα 14 χρόνια από τότε που τους ένωσαν τα δεσμά του γάμου και τα 21 χρόνια που είναι μαζί.

Η Ευγενία Μανωλίδου ανέφερε για την ζωή της με τον Άδωνι Γεωργιάδη:


«Δεκατέσσερα χρόνια γάμου, είκοσι ένα χρόνια κοινής πορείας… Σ’ευχαριστώ!».


 

Και φυσικά το σχόλιό της ολοκληρωνόταν με μια μεγάλη κόκκινη καρδιά και μια σειρά από φωτογραφίες με τον αγαπημένο της Άδωνι Γεωργιάδη.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *