Η συγκλονιστική δήλωση του Νικήτα Κακλαμάνη για τον αστυνομικό που τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια στου Ρέντη: «Αν ο Θεός τον αγαπά καλύτερα να τον πάρει, θα έλεγα με την ιδιότητα του γιατρού»

 

Ο βουλευτής της ΝΔ και ιατρός, Νικήτας Κακλαμάνης σχολίασε με συγκλονιστικό τρόπο, με την ιατρική του ιδιότητα, την κατάσταση του αστυνομικού, που τραυματίστηκε σοβαρά στα άγρια οπαδικά επεισόδια στου Ρέντη και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.
 
«Δεν ξέρω τι να ευχηθεί κανείς γι’ αυτό το παιδί. Σαν γιατρός θα έλεγα αν ο Θεός τον αγαπά, καλύτερα να τον πάρει όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού. Φοβάμαι ότι 15 λεπτά με την καρδιά σταματημένη, οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες που δεν ξέρω τι ζωή θα έχει αν επιζήσει αυτό το παιδί. Όσο σκληρό και αν είναι αυτό για τη μάνα του, τον πατέρα του, τη γυναίκα του», είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στο κανάλι One για τον άτυχο αστυνομικό που τραυματίστηκε στα επεισόδια στου Ρέντη και χαροπαλεύει. Μάλιστα οι γιατροί αναγκάστηκαν χθες να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό του ποδιού του. 

«Κάποιοι μπορεί να πουν ότι λαϊκίζω. Σκεφτείτε να μην ήταν ο αστυνομικός και να ήταν πολίτης στη θέση του, τι θα είχε συμβεί. Και να είχε φύγει μία φωτοβολίδα κρότου λάμψης από αστυνομικό. Να τα λέμε. Φανταστείτε τι θα είχε συμβεί. Τώρα εντάξει εκφράζουμε ευχές, ο κόσμος, η πολιτεία, οι συνάδελφοι του, ο κόσμος που παρακολουθεί στην τηλεόραση, αλλά δεν είδα και καμιά διαδήλωση», συμπλήρωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης.
 
Ο άτυχος αστυνομικός αυτή τη στιγμή βρίσκεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας. 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *