Η Ολυμπιακή Φλόγα παραδόθηκε στους αντιπροσώπους της Οργανωτικής Επιτροπής Παρίσι 2024 και θα ξεκινήσει από αύριο το ταξίδι για την Γαλλία και τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει από αύριο το ταξίδι της για το Παρίσι και μάλιστα διά θαλάσσης. Η Ολυμπιακή Φλόγα παραδόθηκε στην αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Επιτροπής «Παρίσι 2024» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Τελετή Παράδοσης πραγματοποιήθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, με τη Νάνα Μούσχουρη να έχει κεντρικό ρόλο, ενώ παρουσιαστής ήταν ο Νίκος Αλιάγας.


Το Ολυμπιακό Φως έφερε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, η πρωταθλήτρια του βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, ενώ τελευταίος Λαμπαδηδρόμος στο Καλλιμάρμαρο ήταν o αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο Γιάννης Φουντούλης, μαζί με τους συμπαίκτες του, που κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αμέσως μετά ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος παρέδωσε το Ολυμπιακό Φως στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής «PARIS 2024» Tony Estanguet, για να συνεχίσει το ταξίδι του για το Παρίσι.

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα διανυκτερεύσει στη γαλλική πρεσβεία και αύριο (27/4) θα «επιβιβασθεί» στο τρικάταρτο «Belem», με προορισμό το λιμάνι της Μασσαλίας, όπου αναμένεται στις 8 Μαίου.

Στη Μασσαλία έχει προγραμματιστεί να φτάσει στις 8 Μαίου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *