Η KPMG δωρίζει σχολικά προϊόντα στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ σε Αθήνα και Θεσαλονίκη

 

Για 8η συνεχή χρονιά οι εργαζόμενοι της KPMG προσφέρουν γραφική ύλη, σχολικά προϊόντα και υλικά χειροτεχνίας, για τη νέα σχολική χρονιά των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


Η KPMG μένει πιστή στις αξίες της εταιρείας και συνεχίζει την πάνω από δύο δεκαετίες παράδοση συνεργασίας και προσφοράς στην ΕΛΕΠΑΠ μέσω της δράσης Κοινωνικής Υπευθυνότητας για τη δια βίου μάθηση, “Βack to School”. Οι άνθρωποι της KPMG στην Ελλάδα για 8η συνεχή χρονιά στάθηκαν δίπλα στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ αγοράζοντας και προσφέροντας γραφική ύλη, σχολικά προϊόντα και υλικά χειροτεχνίας, εφόδια απαραίτητα για μία νέα δημιουργική σχολική χρονιά.

Η παράδοση της σχολικής ύλης στην ΕΛΕΠΑΠ στην Αθήνα έγινε από τον Αλκιβιάδη Σιαράβα, Marketing, Communications & Corporate Citizenship Manager της KPMG στην Ελλάδα, με συνοδεία των συνεργατών και στελεχών της εταιρείας, ενώ τις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ στην Θεσσαλονίκη επισκέφτηκε ο Δημήτρης Ηλιάδης, Partner & Επικεφαλής του Γραφείου της KPMG στην Θεσσαλονίκη. Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους, είχαν την δυνατότητα να περιηγηθούν στους χώρους, να ενημερωθούν για το πολύτιμο έργο της ΕΛΕΠΑΠ και να γνωρίσουν μερικά από τα παιδιά και τους δασκάλους που παράγουν καθημερινά πολύτιμο, ανθρωπιστικό έργο.

Ο Αλκιβιάδης Σιαράβας κατά την επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ ανέφερε «Είναι μεγάλη μου χαρά να εκπροσωπώ σήμερα τους ανθρώπους της KPMG, οι οποίοι συνέδραμαν ο καθένας ξεχωριστά στην αγορά του σχολικού εξοπλισμού των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ και με τον τρόπο αυτό βάζουμε το λιθαράκι μας στο να ξεκινήσουν αυτό το ταξίδι μάθησης. Η ιδιαίτερη σχέση που έχουμε χτίσει με τους ανθρώπους και τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, μας έχει δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουμε από πρώτο χέρι τον θετικό αντίκτυπο της μακροχρόνιας αφοσίωσης και προσφοράς από τους ανθρώπους μας στην καθημερινότητα των παιδιών και να παρακολουθήσουμε την εξέλιξή τους χρόνο με χρόνο σε αυτή την ξεχωριστή διαδρομή ζωής.»

Η συνεισφορά της KPMG προς την ΕΛΕΠΑΠ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο  εκπλήρωσης του 4ου στόχου Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs) των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με τη διασφάλιση ποιοτικής και ισότιμης εκπαίδευσης.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *