Η κακοκαιρία Daniel χτύπησε και τον Ευθύμη Ρεντζιά – Ανάμεσα στους πλημμυροπαθείς ο πρώην μπασκετμπολίστας –  Έμεινε εγκλωβισμένος χωρίς νερό και ρεύμα για 2 μέρες

 

Η κακοκαιρία Daniel χτύπησε και τον Ευθύμη Ρεντζιά και ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, που έπαιξε και στο ΝΒΑ ήταν ανάμεσα στους πλημμυροπαθείς. Μάλιστα έμεινε εγκλωβισμένος χωρίς νερό και ρεύμα για 2 μέρες


Ο Ρεντζιάς ήταν στο σπίτι του στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων, του χωριού που χτυπήθηκε περισσότερο στο νομό και το οποίο παρέμεινε δυο ημέρες βυθισμένο από τις πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel.

Μιλώντας στο «trikalavoice.gr» ο Ρεντζιάς έκανε γνωστό ότι παρέμεινε εγκλωβισμένος χωρίς νερό και ρεύμα για ένα 48ωρο μαζί με τους γονείς του και τελικά απεγκλωβίστηκαν με βάρκα από τους διασώστες που επιχειρούσαν στο χωριό.

Μάλιστα ο ίδιος είδε να χάνει μέσα από τα χέρια του τις αναμνήσεις όλης του της ζωής, καθώς το υπόγειο του σπιτιού του όπου διατηρούσε το γραφείο του και όλο του το αρχείο με μετάλλια, φανέλες από το ΝΒΑ και ομάδων της Ευρώπης αγωνίστηκε χάθηκε.

Ωστόσο ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας ανέφερε πως οι «απώλειες» που είχε δεν είναι τίποτα μπροστά στον κόσμο που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *