H νέα γειτονιά Little Athens στον μεγάλο επίγειο παράδεισο του Ελληνικού – Μια ζωντανή κοινότητα στην καρδιά του εμβληματικού έργου της Lamda Development

 

Η Lamda Develοpment καλωσόρισε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο τη νέα γειτονιά Little Athens στον μεγάλο επίγειο παράδεισο του Ελληνικού.


Η νέα γειτονιά Little Athens αποτελεί μια ζωντανή κοινότητα στην καρδιά του εμβληματικού έργου της Lamda Development που συνδυάζει πολυώροφα και χαμηλά κτίρια, σχεδιασμένα από κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς αρχιτέκτονες επαναπροσδιορίζοντας τον αστικό τρόπο ζωής.

Η Lamda Development καλωσόρισε τη νέα γειτονιά του Ελληνικού με μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο Instragam στην οποία τονιζόταν:

 Καλωσορίζουμε τη νέα γειτονιά Little Athens στο #TheEllinikon! Μια νέα ζωντανή κοινότητα στην καρδιά του Ελληνικού που συνδυάζει πολυώροφα και χαμηλά κτίρια, σχεδιασμένα από κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς αρχιτέκτονες επαναπροσδιορίζοντας τον αστικό τρόπο ζωής.

Με άμεση πρόσβαση στο The Ellinikon Park και τις κοντινές παραλίες, οι κάτοικοί του έχουν την δυνατότητα να αποδράσουν από τη βουή της πόλης απολαμβάνοντας παράλληλα μια σύγχρονη εμπειρία διαβιωσης μέσω μιας μεγάλης γκάμας καταστημάτων, εγκαταστάσεων και υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε ανάγκη.


 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη THE ELLINIKON (@the_ellinikon_official)


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *