Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 63χρονου στην πλατεία Βάθη – Συνελήφθη 61χρονος αλλοδαπός

Εξιχνιάστηκε από τις Αρχές η ανθρωποκτονία 63χρονου αλλοδαπού που συνέβη πριν από μία εβδομάδα στην πλατεία Βάθη, καθώς ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη 61χρονος αλλοδαπός στα Εξάρχεια, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.


Συγκεκριμένα, η δολοφονία, που συνέβη στις 7 Ιουνίου 2023 στην πλατεία Βάθη, εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 63χρονος έπεσε νεκρός έπειτα από μαχαιριές που δέχθηκε στον θώρακα, από τον φερόμενο ως δράστη, έξω από μαγαζί.

Ο 61χρονος συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην περιοχή των Εξαρχείων από ειδική επιχειρησιακή ομάδα και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε αλλά και το σακίδιο πλάτης που φόραγε την ημέρα της δολοφονίας.

Όπως αναφέρουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγές της ΕΛΑΣ, ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίστηκε σε αστυνομικούς ότι ήταν μεθυσμένος και δεν θυμάται καν τι έγινε και εάν σκότωσε τον 63χρονο.


Ο 61χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και σημειώνεται ότι είναι γνωστός στις Αρχές καθώς είναι σεσημασμένος για διάφορα αδικήματα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *