Εύβοια: Επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ερέτρια μέρα μεσημέρι

Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ερέτρια της Εύβοιας, όπου σε κεντρικό δρόμο έπεσαν πυροβολισμοί, μετά από διαπληκτισμό ανάμεσα σε δύο οδηγούς.


Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, όλα ξεκίνησαν στις 13:20, επί της οδού Φιλοσόφου Μενεδήμου. Δύο οχήματα ΙΧ, ένα μπλε σκούρο όχημα και ένα μαύρο, σταμάτησαν στη μέση του δρόμου. Οι οδηγοί τους διαπληκτίστηκαν λεκτικά για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Ο οδηγός του ενός οχήματος βγήκε από το αυτοκίνητο κι άρχισε να προκαλεί φθορές στο άλλο όχημα, ενώ χτύπησε τον οδηγό, ο οποίος βγήκε από το αυτοκίνητο και πιάστηκαν στα χέρια.

Η κυκλοφορία στο δρόμο διακόπηκε για αρκετά λεπτά με οδηγούς και περαστικούς να παρακολουθούν έκπληκτοι το περιστατικό.

Ο οδηγός του έτερου αυτοκινήτου απομακρύνθηκε από το σημείο. Ωστόσο, επέστρεψε εντός ολίγου με όπλο στα χέρια και άρχισε να πυροβολεί σημαδεύοντας τον άλλο οδηγό που του επιτέθηκε. Στη συνέχεια και μην έχοντας πετύχει τον στόχο του, τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.


Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του ΑΤ Ερετρίας μετά από καταγγελία για το περιστατικό, οι οποίοι διενεργούν έρευνα ώστε να εντοπίσουν τους δράστες.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *