Ερντογάν: Συναντήθηκε με τον Εργκίν Αταμάν – Οι επικές ατάκες – «Παίζει μπάσκετ και ο Μητσοτάκης, να οργανώσουμε φιλικό»

 

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε και μια… αθλητική συνάντηση στην Αθήνα και μάλιστα με συμπατριώτη του. Ο πρόεδρος της Τουρκίας συναντήθηκε στην τουρκική πρεσβεία με τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν.


Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είχε τετ α τετ με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου στην πρεσβείας της χώρας τους στην Αθήνα.

Ο Εργκίν Αταμάν μάλιστα υποδέχτηκε τον Τούρκο πρόεδρο στο κατώφλι του κτιρίου. Ο Αταμάν, βέβαια, είχε… αθλητικές υποχρεώσεις σήμερα (7.12.2023), καθώς ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ για την Euroleague, αλλά πήρε άδεια για να πάει στην πρεσβεία και να συναντηθεί με τον Ερντογάν.

Μάλιστα οι δυο τους είχαν έναν επικό αθλητικό διάλογο περί μπάσκετ και μίλησαν και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που το κατέχει το άθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον διάλογο που είχαν ειπώθηκε μεταξύ άλλων το εξής από τον Ερντογάν: «Είπα στον Μητσοτάκη πως παίζω μπάσκετ. Μου είπε πως παίζει κι αυτός. Να οργανώσουμε ένα φιλικό όταν έρθει στην Άγκυρα».


 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *