Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα – Ξεκίνησε η πορεία

 

Συμπληρώνονται σήμερα 15 χρόνια από την ημέρα της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια και ξεκίνησαν ήδη οι εκδηλώσεις μνήμης για τη δολοφονία του άτυχου μαθητή.


Στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στα Προπύλαια στην Πανεπιστημίου συγκεντρώθηκαν μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί, οργανώσεις και συλλογικότητες και ξεκίνησαν πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Η πορεία από την Πανεπιστημίου κατευθύνεται προς την Ομόνοια. Φωνάζουν συνθήματα για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλου, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα στα Εξάρχεια. Η οδός Πανεπιστημίου έχει κλείσει.

Να σημειωθεί στις 18:00 το απόγευμα θα γίνει νέα συγκέντρωση στα Προπύλαια.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει στις 21:00 συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σημείο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στον πεζόδρομο της Μεσολογγίου στα Εξάρχεια.


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σε εφαρμογή έχουν τεθεί από την Αστυνομία έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω των συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματιστεί για τα 15 χρόνια από το θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.


Αυτή την ώρα, σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου 500 μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί, είναι συγκεντρωμένοι στα Προπύλαια ενώ αναμένεται να κάνουν πορεία προς το Σύνταγμα.

Λόγω των συγκεντρώσεων έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πανεπιστημίου από το ύψος της Βασιλίσσης Σοφίας, στην οδό Αθηνάς από Σοφοκλέους και στην Πειραιώς από την συμβολή της με την Ιερά οδό.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *