Ελληνικό: Διεθνή πανεπιστήμια επισκέφτηκαν τα έργα της μεγαλύτερης αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη – Η εμπειρία από τις διαδραστικές ζώνες του Experience Center

Το Ελληνικό υποδέχεται αναγνωρισμένα ελληνικά και διεθνή πανεπιστήμια και αποτελεί έμπνευση για την επόμενη γενιά, τονίζεται σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Όπως σημειώνεται, τον Μάιο εκατοντάδες φοιτητές από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Imperial College, το Deree, και το Texas A&M University-San Antonio επισκέφτηκαν το Ελληνικό στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών τους προγραμμάτων.

Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία του μέλλοντος του Ελληνικού μέσα από τις 5 διαδραστικές ζώνες του #ExperienceCentre, ενώ στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στο εργοτάξιο του Ελληνικού, όπου παρακολούθησαν την πρόοδο των εργασιών σε εμβληματικά έργα όπως τον Riviera Tower, το κτηριακό συγκρότημα ΑμΕΑ, και την υπογειοποίηση της Ποσειδώνος.

“Η επίσκεψή τους στη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση της Ευρώπης αποτελεί σημείο εκπαιδευτικής αναφοράς καθώς το Ελληνικό αποτελεί ένα έργο-παράδειγμα στο είδος του”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *