Ελληνικό: Από την εγκατάλειψη στην μεταμόρφωση σε παράδεισο – Το εντυπωσιακό βίντεο της Lamda Development με την πορεία των έργων

 

Η περιοχή του Ελληνικού έμοιαζε με εγκαταλελειμμένο τοπίο πριν η Lamda Development πάρει τα ηνία για να μεταμορφώσει τον χώρο σε έναν αληθινό παράδεισο.


Από τον Ιούνιο του 2021 που η Lamda Development ξεκίνησε τα έργα, το Ελληνικό άρχισε να παίρνει ζωή, να αλλάζει, να μεταμορφώνεται.

Το όραμα της Lamda Development άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά, κάθε λεπτό, κάθε μέρας από τότε.

Οι πυρετώδεις εργασίες αλλάζουν το χώρο με στόχο να γίνει μια επίγειος γη της επαγγελίας στην καρδιά της Αττικής.

Η Lamda Development παρουσίασε σε ένα βίντεο την εντυπωσιακή αλλαγή του Ελληνικού και την μαγική μεταμόρφωσή του κάθε μέρα.


Στο ποστ που έκανε η Lamda Development τονιζόταν:


Από τον Ιούνιο του 2021 μέχρι σήμερα η LAMDADevelopment έχει πραγματοποιήσει σπουδαία βήματα προόδου για το εμβληματικό έργο του Ελληνικού, TheEllinikon, που σκοπό έχει να μεταμορφώσει την Αθήνα σε έναν κορυφαίο παγκόσμιο προορισμό!

Η υπογειοποίηση της Λ. Ποσειδώνος, σχεδιασμένη για να αναβαθμίσει το οδικό δίκτυο της πόλης, προχωρά με ταχείς ρυθμούς, ενώ η κατασκευή του Riviera Tower, του υψηλότερου «πράσινου» οικιστικού ουρανοξύστη στην Ελλάδα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Επιπλέον, το πρώτο κτιριακό συγκρότημα του Ελληνικού που θα φιλοξενήσει 4 σωματεία ΑμΕΑ πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του και θα παραδοθεί το φθινόπωρο.

Κάντε click στο link του bio και παρακολουθήστε αναλυτικά την πρόοδο των έργων και όλες τις συναρπαστικές προοπτικές για το μέλλον του Ελληνικού.


 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη THE ELLINIKON (@the_ellinikon_official)

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *