Ελληνική Αγωγή: «Τρυγήσωμεν ἅπαντες!» – Με εκδρομή στη Νεμέα η έναρξη των μαθημάτων

Με μια εκδρομή εγκαινιάζει η Ελληνική Αγωγή τον νέο κύκλο των μαθημάτων των παιδικών τμημάτων, η οποία αφορά τους μαθητές από Α – Στ Δημοτικού.


«Παιδιά, σκέφτεστε κάποιον καλύτερο τρόπο να ξεκινήσει η φετινή μας χρονιά; Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου πάμε στη Νεμέα να μάθουμε τα πάντα για τον τρύγο, την πανάρχαια συνήθεια των Ελλήνων, να παίξουμε και να πατήσουμε τα σταφύλια όπως τότε!», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Αγωγής.

Η αναχώρηση από την Ελληνική Αγωγή θα πραγματοποιηθεί στις 09:00 το πρωί της Κυριακής και η επιστροφή γύρω στις 2:30 – 3:00.

«Στην Ελληνική Αγωγή ακολουθούμε τον ενεργό, άμεσο και βιωματικό τρόπο διδασκαλίας. Οι επισκέψεις και οι εκδρομές βοηθούν τα παιδιά να μάθουν και να κατανοήσουν τις πληροφορίες που θα λάβουν, χωρίς να τις ξεχάσουν ποτέ. Ενθαρρύνουμε όλα τα παιδιά να συμμετέχουν καθώς αποτελούν μέρος του εκπαιδευτικού μας προγράμματος», συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Παρακαλούμε κρατήστε τη θέση σας έως τις 6 Σεπτεμβρίου καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι εξαιρετικά περιορισμένος. Κόστος συμμετοχής (με γεύμα) 20€», καταλήγει.


Υπενθυμίζεται επίσης, ότι την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση προγράμματος των μαθημάτων των Αρχαίων Ελληνικών στις 18:00 (τμήματα παίδων) και στις 19:30 (τμήματα ενηλίκων). Έναρξις μαθημάτων 8 και 9 Σεπτεμβρίου (τμήματα παίδων) και 19 Σεπτεμβρίου (τμήματα ενηλίκων).


Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *