Ελληνική Αγωγή: Γιατί τα Αρχαία Ελληνικά είναι πιο εύκολα από άλλες γλώσσες – Εκμάθηση Αρχαίων Ελληνικών ως εξωσχολική δραστηριότητα

 

Η Ελληνική Αγωγή αποτελεί έναν αληθινό φάρο μάθησης των Αρχαίων Ελληνικών και μια πραγματική εκπαιδευτική κιβωτό που μέσα της φυλάσσεται η γλώσσα των αρχαίων προγόνων μας και μεταλαμπαδεύεται στους νέους.


Σε ποστ που έκανε η Ελληνική Αγωγή ο φάρος των Αρχαίων Ελληνικών εξήγησε το γιατί η γλώσσα των προγόνων μας είναι εύκολη στην μάθηση.

Η Ελληνική Αγωγή εξήγησε το γιατί τα Αρχαία Ελληνικά είναι πιο εύκολα από άλλες γλώσσες και ανέφερε:

«Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο εύκολο είναι μάθουμε Αρχαία Ελληνικά; Στην Ελληνική Αγωγή μαθαίνουμε Αρχαία Ελληνικά όπως οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Μόνο που μαθαίνουμε πολύ πιο εύκολα αφού, οι περισσότερες λέξεις είναι ήδη γνωστές. Ελάτε να το δείτε και από μόνοι σας.

Η Ελληνική Αγωγή τόνισε επίσης σε ανάρτησή της ότι οι νεαροί μαθητές μπορούν να κάνουν την εκμάθηση των Αρχαίων Ελληνικών μια σημαντική εξωσχολική δραστηριότητα και ανέφερε στην σχετική ανάρτησή της:


Αρχαία Ελληνικά ως εξωσχολική δραστηριότητα. Μία φορά την εβδομάδα, και ει δυνατόν από το νηπιαγωγείο ή το δημοτικό, τα παιδιά μαθαίνουν σιγά – σιγά και χωρίς την πίεση της ύλης ή της βαθμολογίας, ώστε να αγαπήσουν τη γλώσσα μας και μαζί, τον υπέροχο πολιτισμό μας.


Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210.5221314

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *