Ελληνική Αγωγή: Διοργανώνει μια ξεχωριστή εκδρομή στο ιστορικό Ναύπλιο στις 7 Απριλίου

 

Η Ελληνική Αγωγή, ο εκπαιδευτικός φάρος της μάθησης των αρχαίων ελληνικών διοργανώνει την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 μια ξεχωριστή εκδρομή στο ιστορικό Ναύπλιο


Η Ελληνική Αγωγή ανέφερε στην ανακοίνωσή της για το θέμα:

Με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ετοιμάσαμε μία απόδραση στο ιστορικό και πανέμορφο Ναύπλιο που θα σας μείνει αξέχαστη για πολλούς λόγους: Θα επισκεφθούμε σημαντικούς ιστορικούς προορισμούς, όπως το Παλαμήδι και την φυλακή του Κολοκοτρώνη, θα περιηγηθούμε στο Ναύπλιο του Καποδίστρια και της Μαντούς Μαυρογένους και εάν ο καιρός το επιτρέψει, θα επισκεφθούμε και το Μπούρτζι!

Ο Λεωνίδας Γεωργιάδης μαζί με την Ευμορφία Καπόλου και την ξεναγό μας θα μας μιλήσουν για γνωστά και άγνωστα περιστατικά για την αρχαία, αλλά και την επαναστατική περίοδο της πόλης.

Το Ναύπλιο είναι αναμφισβήτητα μία από τις ομορφότερες πόλεις της χώρας και έχει χαρακτηριστεί παραδοσιακός οικισμός, διατηρώντας αναλλοίωτη την οικιστική της εικόνα από το παρελθόν. Μάλιστα, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ελληνικές πόλεις με μεγάλο αριθμό διατηρητέων κτιρίων (352 συνολικά.) Συνιστά την πρώτη περιοχή του ελληνικού κράτους με αμιγώς αστικό χαρακτήρα και θεωρείται ο απόλυτος προορισμός για μία μονοήμερη εκδρομή! Η παλιά πόλη του Ναυπλίου συνιστά το ιστορικό κέντρο και την επιτομή της αισθητικής ενώ είναι μία από τις καλύτερα δομημένες παλιές πόλεις της Ελλάδος.


Η εκδρομή είναι κατάλληλη και για παιδιά, αρκεί να συνοδεύονται. Παρακαλούμε για την καλύτερη οργάνωση, κρατήστε εγκαίρως την θέση σας.


Για επικοινωνία ερωτήσεις και σχόλια:

info@ellinikiagogi.gr.

+30 210 522 1314
+30 698 1000 545
Λ. Κηφισίας 125, 3ος όροφος, Αμπελόκηποι
(Εμπορικό κέντρο Cosmos)

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *