ΕΛΑΣ: Συνελήφθησαν στη Νίκαια δύο άτομα για ληστείες σε μίνι μάρκετ

Ληστείες σε μίνι μάρκετ στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά φέρονται ότι διέπρατταν ένας 46χρονος και ένας 42χρονος, οι οποίοι και συνελήφθησαν στη Νίκαια.


Οι συλληφθέντες που φέρονται να εμπλέκονται σε τουλάχιστον 7 περιπτώσεις ληστειών οδηγήθηκαν στην εισαγγελία Πειραιά.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ στις 30-4-2023 ο 42χρονος εισήλθε σε 24ωρο μίνι μάρκετ στην περιοχή της Νίκαιας, αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από το ταμείο, πλην όμως τράπηκε σε φυγή διότι αντιλήφθηκε ότι ειδοποιήθηκε το τηλεφωνικό Κέντρο της Άμεσης Δράσης από υπάλληλο ασφαλείας του καταστήματος.

Αμέσως μετά, μετέβη σε άλλο κατάστημα ίδιας επωνυμίας στην περιοχή της Νίκαιας με σκοπό την κλοπή, ωστόσο δε κατάφερε να εισέλθει από την πόρτα ασφαλείας του καταστήματος, καθώς η υπάλληλος είχε ενημερωθεί για την απόπειρα κλοπής λίγο νωρίτερα.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, έπειτα από αναζητήσεις, εντόπισαν τους συλληφθέντες να κινούνται με το αυτοκίνητο του 46χρονου, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αιχμηρό αντικείμενο, κουκούλα και γάντια.


Στη συνέχεια, τα δύο άτομα οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, όπου ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στις ανωτέρω πράξεις.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *