Δυο άνδρες και δυο γυναίκες ανασύρθηκαν νεκροί από θαλάσσιες περιοχές παραλιών της Ελλάδας σήμερα

 

Τέσσερις άνθρωποι (δυο άνδρες και δυο γυναίκες) ανασύρθηκαν νεκροί από τα νερά παραλιών σε 4 θαλάσσιες περιοχές της Ελλάδας σήμερα (2.8.2023), όπως ενημέρωσε το Λιμενικό Σώμα.


Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή του «ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ» Ιτέας Φωκίδας, 63χρονος Έλληνας.

Ο άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιτέας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Ιτέας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

Το μεσημέρι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή Πλαζ Αυλακίου Πόρτο Ράφτη, 78χρονος Έλληνας.


Στον ανωτέρω, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ναυαγοσώστη και την νοσηλεύτρια της Πλαζ, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μαρκόπουλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου του Κεντρικού λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Από την θαλάσσια περιοχή «Τρυπητή» Λιμεναρίων της Θάσου, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της το πρωί σήμερα 82χρονη αλλοδαπή.

Η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.


 Στη θαλάσσια περιοχή παραλίας Λιβριχίου Αρκίτσας πλησίον φάρου Αρκίτσας, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της 67χρονη αλλοδαπή σήμερα το μεσημέρι.

Η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Αταλάντης του Λιμεναρχείου Στυλίδας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *