Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Ο 29χρονος έγραψε σε τοίχο τη λέξη «παιδεραστής» με το αίμα του θύματος

Σοκάρουν τα όσα αποκάλυψε ο 29χρονος που παραδόθηκε και συνελήφθη από την αστυνομία για την άγρια δολοφονία του 64χρονου άνδρα στη Θεσσαλονίκη.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος αφού παραδόθηκε, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι δολοφόνησε τον 64χρονο, τους περιέγραψε όσα συνέβησαν, οδηγώντας στην δολοφονία του άνδρα.

Ειδικότερα, ο 29χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς πως αρχικά μετέβη στην οικία του θύματος προκειμένου να πραγματοποιήσει κάποιες εργασίες έναντι αμοιβής. Στη συνέχεια, ο 64χρονος του επιτέθηκε και προσπάθησε να τον βιάσει, όπως ισχυρίζεται ο 29χρονος άνδρας.

Τότε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος χτύπησε τον 64χρονο στο κεφάλι και ύστερα του έδεσε στον λαιμό του θύματος ένα σχοινί και, αρπάζοντας τρία μαχαίρια από την κουζίνα, κάρφωσε τα δύο στο στρώμα, ενώ το τρίτο το άφησε στη βουβωνική χώρα του άνδρα. Έπειτα με ένα σφουγγάρι εμποτισμένο με το αίμα του θύματος, έγραψε σε τοίχο του σπιτιού τη λέξη «παιδεραστή -1».

Αμέσως μετά, παραδόθηκε στις Αρχές και ομολόγησε το έγκλημα.


Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, 29χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία σε βάρος 64χρονου ημεδαπού.


Ειδικότερα, πρωινές ώρες σήμερα (20-07-2023) ο 29χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης όπου ομολόγησε διάπραξη ανθρωποκτονίας και καθ’ υπόδειξή του εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην περιοχή της Μενεμένης νεκρός ο 64χρονος, ο οποίος έφερε τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο, καθώς και πολλαπλές εκχυμώσεις στην κεφαλή.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση και φωτογράφηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *