Δολοφονία στη Σαλαμίνα: Πήρε προθεσμία ν’ απολογηθεί ο 71χρονος που σκότωσε τη 43χρονη σύντροφό του

 

Ανέκφραστος και αμίλητος βγήκε από τα δικαστήρια Πειραιά ο 71χρονος, που σκότωσε τη 43χρονη σύντροφό του στη Σαλαμίνα.


Ο δολοφόνος της άτυχης γυναίκας ζήτησε και πήρε προθεσμία για ν’ απολογηθεί. Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος θα απολογηθεί την Παρασκευή. Ο 71χρονος  πυροβόλησε δυο φορές την άτυχη γυναίκα μέσα στο σπίτι της χθες Τρίτη (05.12.23) στη Σαλαμίνα.

Ο άνθρωπος αυτός όπως αποκάλυψε το newsit.gr 4,5 ώρες μετά τον φόνο βρισκόταν στο Κερατσίνι και έπινε – χωρίς κανένα συναίσθημα για το τι είχε – κάνει τον καφέ του.

Ο 71χρονος Χρήστος Πατακός, συνελήφθη στο Κερατσίνι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά και ομολόγησε τη δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του στη Σαλαμίνα.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς σκότωσε την 43χρονη γυναίκα λόγω ερωτικής αντιζηλίας. «Είχε κάνει σχέση με έναν άλλον. Το έμαθα, τρελάθηκα και αποφάσισα να τη σκοτώσω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.


Στην ερώτηση γιατί δεν επέλεξε να την αφήσει αντί να κάνει φόνο, ο άνδρας απάντησε «γιατί να την αφήσω; Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί να με κερατώσει; Πώς μου το έκανε αυτό;», προσθέτοντας πως ένιωσε προδομένος από τις πράξεις της.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *