Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

 

Η υποστήριξη των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων σε θέματα διαχείρισης άγχους, η διαδικασία συμπλήρωσης της Αίτησης – Δήλωσης και την Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με το 5% και ο νέος τρόπος εισαγωγής στα Τμήματα Μουσικών Σπουδών/Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης αποτελούν τα θέματα διαδικτυακής ενημερωτικής συνάντησης, που διοργανώνει την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30 η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Κεντρικής Μακεδονίας.


Η ενημερωτική συνάντηση, με εισηγητές ψυχολόγους και σύμβουλους εκπαιδευτικών θεμάτων, απευθύνεται στους γονείς/κηδεμόνες, μαθητές της Γ’ τάξης και απόφοιτους Ημερήσιων και Εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, καθώς και το εκπαιδευτικό προσωπικό και τα στελέχη εκπαίδευσης που εμπλέκονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τη διεύθυνση www.webtv.kmaked.eu και κατά τη διάρκειά της θα υπάρχει η δυνατότητα διατύπωσης ερωτημάτων προς τους εισηγητές μέσω του καναλιού www.youtube.com/@pdekmaked της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Το βιντεοσκοπημένο υλικό θα μείνει αναρτημένο στην ιστοσελίδα www.kmaked.gr και το κανάλι YouTube της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *