Χάος και στιγμές πανικού στο Waterboom Festival – Άγνωστοι έριξαν δακρυγόνα στις εξέδρες που ήταν κατάμεστες

 

Σκηνές πανικού και χάους εκτυλίχθηκαν χθες στο φεστιβάλ Waterboom Festival στο ΟΑΚΑ, όπου παιδιά, γονείς και πλήθος κόσμου είχε πάει να απολαύσει τις… νερομαχίες και τις συναυλίες που γίνονται εκεί.


Ξαφνικά κάποιοι άγνωστοι έριξαν δακρυγόνα στις εξέδρες που ήταν κατάμεστες με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανικός. Κόσμος έτρεψε δεξιά κι αριστερά, παιδιά και μεγαλύτεροι άνθρωποι κινδύνσευσαν να ποδοπατηθούν.

Ένας 17χρονος λιποθύμισε.

Στο άκουσμα των όσων συνέβησαν, πολλοί γονείς έσπευσαν στο ΟΑΚΑ, για να παραλάβουν τα παιδιά τους, ενώ στο σημείο μετέβησαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Στο Tik Tok καταγράφονται οι στιγμές που κάποιοι πετούν χημικά στον κόσμο, με το σύννεφο καπνού να «πνίγει» τα νεαρά παιδιά που φώναζαν και προσπαθούσαν με διάφορους τρόπους να κρατήσουν την αναπνοή τους.


@mpakalhhhh ελεος. #waterboomfestival #waterboom2023 #hawkgreco ♬ πρωτότυπος ήχος – marilena🫶

 

Η διευθύντρια του περιοδικού HELLO!, Μαρία Κολλιάτσα, η οποία ήταν στο φεστιβάλ έγραψε στη σελίδα της στο facebook γεμάτη οργή για το συμβάν:


«Waterboom Festival μπορεί να βγει ένας σοβαρός άνθρωπος από αυτό το πανηγύρι που στήθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ και να μας πει επίσημα με ανακοίνωση, πως σε ένα κατάμεστο στάδιο με παιδιά κάποιοι πέρασαν δακρυγόνα δημιουργώντας πανικό στα ανυποψίαστα θύματα; Κάποια έφυγαν από εκεί ποδοπατημένα και με θολή όραση από τους καπνούς. Ξεφτίλα! Αυτό σημαίνει διασκέδαση για εσάς; Να βάζετε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές; Ντροπή και αίσχος. Μπανανία όπως πάντα. Να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να βγείτε να απολογηθείτε… νεροκουβαλητές. Ντροπή.»

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *