Blue Horizon: Συγκλονίζει ο αδελφός του 36χρονου Αντώνη – «Ένα μεγάλο “γιατί;” θα ρωτούσα τον Ύπαρχο αν τον είχα απέναντί μου»

 

Ξέσπασε και μάλιστα με συγκλονιστικό τρόπο ο αδελφός του 36χρονου Αντώνη που δολοφονήθηκε στο πλοίο Blue Horizon στον Πειραιά.


«Ένα μεγάλο “γιατί;”, αυτό θα ρωτούσα τον Ύπαρχο, αν τον είχα απέναντί μου», δήλωσε, μιλώντας στο Live News, ο αδερφός του αδικοχαμένου 36χρονου Αντώνη, θύμα της συγκλονιστικής δολοφονίας στο Blue Horizon.

«Είμαι σε μεγάλο σοκ, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε όλο αυτό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους τράβηξαν αυτό το βίντεο, γιατί αλλιώς δεν θα μιλούσαμε εδώ τώρα», είναι τα δραματικά λόγια του αδερφού του 36χρονου Αντώνη για τη σοκαριστική δολοφονία στο Blue Horizon.

Μάλιστα, ο αδερφός του Αντώνη θέλησε να ευχαριστήσει όσους έφεραν στο φως της δημοσιότητας τα βίντεο ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν όσα έγιναν εκείνα τα μοιραία λεπτά πάνω στον καταπέλτη του Blue Horizon. Όπως είπε ο ίδιος, εάν δεν υπήρχαν αυτά τα βίντεο «θα λέγαμε ότι γλίστρησε ή ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους».

«Ήταν άδικο όλο αυτό που έκαναν. Το παιδί δεν πείραζε κανέναν, πιθανώς να τον γνώριζαν εκεί. Δεν υπάρχουν λόγια», είπε.


Στον Αντώνη άρεσαν πολύ τα ταξίδια και συχνά ταξίδευε με προορισμό την Αθήνα, έχοντας πάντα μαζί του εισιτήριο, σημείωσε ο αδερφός του. «Δικαιολογίες», τόνισε, για όσους λένε το αντίθετο.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *