«Ατραξιόν» το αιωρούμενο μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Συγγρού – Κρέμεται στον αέρα για τρίτη ημέρα

Στον «αέρα» παραμένει για τρίτη ημέρα το τσιμεντένιο μπαλκόνι που έχει σπάσει και αποκολληθεί από την πρόσοψη ξενοδοχείου στη Λ. Συγγρού, βάζοντας σε κίνδυνο τους περαστικούς σε μια ιδιαίτερα τουριστική περιοχή κοντά στην Ακρόπολη.


Παρόλο που το συμβάν έγινε αντιληπτό το βράδυ περασμένης Παρασκευής 20 Ιανουαρίου, οι ιδιοκτήτες του κτιρίου δεν το έχουν απομακρύνει ακόμη από το ξενοδοχείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, έχει αναδειχθεί σε τοπική ατραξιόν, με περαστικούς να σταματούν στο σημείο προκειμένου να φωτογραφήσουν την περίεργη εικόνα.

Η ζημιά σημειώθηκε σε ένα παλαιάς κατασκευής ξενοδοχείο στη Λ. Συγγρού, το οποίο παρά την αποκόλληση του μπαλκονιού συνεχίζει να λειτουργεί. Το ευτύχημα είναι ότι την ώρα που για άγνωστο λόγο έσπασε το τσιμέντο που το συγκρατούσε, δεν περνούσε κόσμος από το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω δωμάτιο αλλά και τα διπλανά του ξενοδοχείου στη Λεωφόρο Συγγρού έχουν εκκενωθεί.


Η αστυνομία έχει τοποθετήσει κορδέλες για να εμποδίζει τον κόσμο να διέρχεται από το σημείο όπου βρίσκεται το «αιωρούμενο μπαλκόνι» μέχρι να δοθεί οριστική λύση για την απομάκρυνσή του.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *