Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στις εξόδους της Αττικής Οδού προς Θριάσιο και Μάνδρα – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στις εξόδους της Αττικής Οδού προς το Θριάσιο και τη Μάνδρα, που είχε διακοπεί λόγω της πυρκαγιάς στα Δερβενοχώρια, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την αστυνομία.


Παράλληλα, διεκόπη η κυκλοφορία στη λεωφόρο Καταδρομών και Γερμανικού στην περιοχή του Κανδηλίου, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στα Μέγαρα.

Νωρίτερα, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου από τον κόμβο της Επιδαύρου μέχρι τον κόμβο των Αγίων Θεοδώρων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αθήνα.

Επιπλέον, στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου από τον κόμβο των Αγίων Θεοδώρων μέχρι τον κόμβο της Επιδαύρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Κόρινθο η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από την αριστερή και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας παραμένει κλειστή.

Διαδοχικές διακοπές κυκλοφορίας σημειώνονται στην παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας – Θηβών, από το ύψος της Μάνδρας. Και σήμερα δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των τρένων προς το Κιάτο και οι επιβάτες εξυπηρετούνται με λεωφορεία.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *