Άγιοι Ανάργυροι: Προθεσμία να απολογηθεί έλαβε ο 39χρονος για τη δολοφονία της 28χρονης- Του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης της δολοφονία της 28χρονης, που έπεσε νεκρή από το χέρι του πρώην συντρόφου της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.


Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη ζήτησε και έλαβε ο δράστης της ανθρωποκτονίας της 28χρονης.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών για δική του χρήση.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, το θύμα μετέβη το βράδυ της Δευτέρας με οικείο της πρόσωπο στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, όπου περιέγραψε περιστατικά τα οποία είχαν λάβει χώρα σε βάρος της κατά το παρελθόν από τον πρώην σύντροφό της και τα οποία είχε καταγγείλει στην Αστυνομία. Παράλληλα, περιέγραψε ότι την προηγούμενη και την ίδια μέρα διαπίστωσε ότι ο πρώην σύντροφός της κινούνταν έξω από την οικία της.

Κατά την παραμονή της στην Υπηρεσία δεν υπέβαλε έγκληση σε βάρος του, εκφράζοντας την επιθυμία να μεταφερθεί με περιπολικό στην οικία της. Κατά την έξοδό της από το Αστυνομικό Τμήμα κάλεσε την Άμεση Δράση και σε κοντινή απόσταση, ενώ συνομιλούσε με τηλεφωνήτρια, παρουσία του οικείου της προσώπου, δέχθηκε αιφνίδια επίθεση από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος με χρήση μαχαιριού την τραυμάτισε θανάσιμα και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *