Αφέθηκαν ελεύθεροι οι 7 που είχαν προσαχθεί για τα επεισόδια με ρίψεις μολότοφ στο Γαλάτσι

 

Ελεύθερα αφέθηκαν τα 7 άτομα που είχαν προσαχθεί από την Αστυνομία μετά τα επεισόδια που έγιναν σήμερα τα ξημερώματα στο Γαλάτσι στο εργοτάξιο του Μετρό στην λεωφόρο Βεΐκου.


Τα επεισόδια έγιναν τα ξημερώματα στη λεωφόρο Βεΐκου στο Γαλάτσι, όταν νεαροί που σύμφωνα με την Αστυνομία εξήλθαν από το χώρο του Άλσους Βεΐκου όπου γινόταν αντιρατσιστικό φεστιβάλ, επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ εναντίον του εργοταξίου του μετρό και των αστυνομικών δυνάμεων.

Τα επεισόδια διήρκεσαν περίπου δύο ώρες, από τις 02.00 έως τις 04.00 και όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία από τις βόμβες μολότοφ υπέστησαν ζημιές τρία μηχανήματα, δύο κομπρεσέρ και 4 ΙΧ αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το εργοτάξιο του Μετρό στην οδό Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Από τις αστυνομικές δυνάμεις έγιναν επτά προσαγωγές, αλλά όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος τους.

Η Τροχαία έκλεισε τη λεωφόρο Βεΐκου και γίνονταν εκτροπές της κυκλοφορίας μέχρι τις 7:00 το πρωί, ενώ οι φωτιές σβήστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *