Τ. Θεοδωρικάκος: «Υπάρχει μόνο μία πρόταση εξουσίας, αυτή της αυτοδύναμης ΝΔ με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη»

Μήνυμα συμμετοχής στις εκλογές της 25ης Ιουνίου απηύθυνε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.


«Υπάρχει μόνο μία πρόταση σταθερής διακυβέρνησης της χώρας: αυτοδύναμη ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη και κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν ξανά στις κάλπες «για να αποφύγουμε περιπέτειες, πρόσθετα προβλήματα και δυσκολίες».

«Το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου αποδεικνύει εμπράκτως πως ο λαός με την ψήφο του επικρότησε το πρόγραμμά μας. Οι πολίτες θέλουν αυτή την κυβέρνηση, για τον λόγο αυτό είναι αναγκαίο να πάμε όλοι στις κάλπες και να δώσουμε την εντολή για ισχυρή κυβέρνηση της ΝΔ» προσέθεσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Η ασύμμετρη απειλή στον Έβρο είναι συνεχής

Ερωτηθείς για τις μεταναστευτικές πιέσεις ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισήμανε ότι η πραγματικότητα στον Έβρο δικαιώνει την απόφαση της κυβέρνησης για την επέκταση του φράχτη. «Η ασύμμετρη απειλή στον Έβρο είναι συνεχής. Πέρυσι, η ΕΛ.ΑΣ. απέτρεπε 2.000 παράνομους μετανάστες κάθε βράδυ! Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίσαμε την επέκταση του φράχτη στον Έβρο, ως το πιο αποτελεσματικό μέτρο αποτροπής» τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

«Το πρόβλημα με την παράνομη μετανάστευση στον Έβρο δεν έχει σταματήσει», είπε χαρακτηριστικά σχετικά με το ζήτημα.


Επιπλέον, εξήγησε ότι αυτός είναι και ο λόγος που η κυβέρνηση της ΝΔ έχει πάρει την απόφαση να κατασκευαστεί ο φράχτης στο σύνολο του ποταμού Έβρου κατά μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων, που παράλληλα αποτελούν και ευρωπαϊκά σύνορα. Όπως ανέφερε είναι το πιο αποτελεσματικό μέτρο αποτροπής.


Το ζήτημα διαχείρισης της προστασίας των συνόρων αποτελεί μία ακόμη διαχωριστική γραμμή της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ο πρώην υπουργός. «Για εμάς είναι απόλυτη προτεραιότητα η προστασία των συνόρων και η ενίσχυσή τους, με την επέκταση του φράχτη αλλά και με κάθε σύγχρονο μέσο ηλεκτρονικής επιτήρησης» σημείωσε.

Παράλληλα, προειδοποίησε ότι δεν πρέπει να φανεί σε κανέναν περίεργο αν τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες συνεχιστεί το φαινόμενο, καθώς -όπως είπε- οι αντικειμενικές συνθήκες ευνοούν τους διακινητές να συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση, καθώς πέφτει η στάθμη του νερού στον ποταμό

Σημείωσε επίσης, πως ξεκινάει μία νέα περίοδος Ερντογάν στην Τουρκία και πρέπει κι εμείς να έχουμε ισχυρή κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τέλος, ο κ. Θεοδωρικάκος έστειλε μήνυμα συμμετοχής λέγοντας «γι’ αυτό πρέπει όλοι να πάμε ξανά στις κάλπες, για να αποφύγουμε περιπέτειες, πρόσθετα προβλήματα και δυσκολίες».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *