Σύνθημα θριάμβου και αυτοδυναμίας στις εκλογές και από την Ξάνθη στην επίσκεψη των Νίκου Χαρδαλιά και Δημήτρη Καιρίδη

Ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας έστειλε σύνθημα θριάμβου και αυτοδυναμίας στις εκλογές και από την Ξάνθη στην επίσκεψη των Νίκου Χαρδαλιά και Δημήτρη Καιρίδη.


Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί η Νέα Δημοκρατία ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, κλιμάκιο με επικεφαλής τον Συντονιστή εκλογικού αγώνα, πρώην Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Χαρδαλιά και τον υποψήφιο Βουλευτή Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών, κ. Δημήτρη Καιρίδη πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα της Ξάνθης.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, τα στελέχη επισκέφθηκαν τον Δήμο Τοπείρου και τις κοινότητες  Άβατο και Εύλαλο, το Σέλερο του Δήμου Αβδήρων, τις κοινότητες Εχίνου και Κένταυρου στον Δήμο Μύκης και την πόλη της Ξάνθης. Οι κ.κ. Χαρδαλιάς και Καιρίδης συνοδευόμενοι από τα μέλη της ΔΕΕΠ, των κατά τόπους ΔΗΜΤΟ και τους πολιτευτές του νομού συναντήθηκαν με στελέχη του κόμματος, επισκέφθηκαν τοπικά καταστήματα όπου και συνομίλησαν με  επιχειρηματίες και εργαζόμενους και αντάλλαξαν απόψεις με εκπροσώπους αρχών και φορέων της περιοχής με στόχο την ανάπτυξή της.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος των επισκέψεων ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε: «Χωριό χωριό από τα Άβδηρα μέχρι τον Τοπείρο και από τη Μύκη μέχρι τα τελευταία ορεινά χωριά της Θράκης, συναντάμε τους πολίτες και τους μεταφέρουμε τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία. Διεκδικώντας από κοινού την ανάπτυξη του τόπου, ζητούμε την εμπιστοσύνη των πολιτών για την προκοπή των τοπικών κοινωνιών, σεβόμενοι πάντα τις ιδιαιτερότητές τους και αναδεικνύοντας τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Πιο δυνατοί από ποτέ, πιο ενωμένοι από ποτέ, πιο αποφασιστικοί από ποτέ, συνδιαμορφώνουμε σήμερα όλοι μαζί την Ελλάδα του αύριο που μας αξίζει. Και αυτό ξεκινάει στις 25 Ιουνίου στηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη».


Από την πλευρά του ο κ. Καιρίδης δήλωσε: «Η ανάπτυξη αφορά όλους και κανείς δεν πρέπει και δεν μπορεί να μείνει πίσω. Αφορά κατεξοχήν τους πιο ευάλωτους και τις πιο ευαίσθητες περιοχές. Αφορά τη Θράκη μας, με τις τεράστιες δυνατότητες που διευρύνονται από τις πρόσφατες γεωστρατηγικές ανακατατάξεις.


Γνωρίζω από μικρός την πόλη και όλη την περιοχή της Ξάνθης. Ως βουλευτής την επισκέφθηκα πολλές φορές. Ως συντονιστής στη Διακομματική Επιτροπή για την Ανάπτυξη της Θράκης εργάστηκα για δύο χρόνια για την επίλυση μιας σειράς θεμάτων που την αφορούν. Και συνεχίζουμε, σταθερά, τολμηρά, μπροστά.

Στις 25 Ιουνίου, οι Ξανθιώτες μαζί με όλους τους Έλληνες επιλέγουν τον δρόμο της ανάπτυξης και των έργων. Δίνουν ισχυρή εντολή στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να αλλάξουμε την Ελλάδα για το καλό το δικό μας και των παιδιών μας».

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *