Ντόρα Μπακογιάννη από Θεσσαλονίκη: Η κοινωνία δεν θέλει πια λαϊκισμούς και τοξικότητα, θέλει προοπτική

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί η Νέα Δημοκρατία ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, κλιμάκιο με επικεφαλής την υποψήφια Βουλευτή Χανίων κ. Ντόρα Μπακογιάννη πραγματοποίησε επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη.


Κατά τη διάρκεια της περιοδείας η κ. Μπακογιάννη συναντήθηκε με μέλη της ΔΕΕΠ και των ΔΗΜΤΟ και συμμετείχε στην οργανωτική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ και μέλη της επιτροπής εκλογικού αγώνα. Νωρίτερα, η κ. Μπακογιάννη είχε πραγματοποιήσει ανοιχτή ομιλία στο Πολιτιστικό κέντρο Ευόσμου, μεταφέροντας σε πλήθος κόσμου τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. 

Αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης η κ. Μπακογιάννη δήλωσε: «Εμείς στις εκλογές της 21ης Μαΐου είχαμε ένα θετικό μήνυμα για την Ελλάδα του αύριο, για την Ελλάδα της προοπτικής, για την Ελλάδα της σταθερότητας. Οι αντίπαλοί μας παρουσίασαν μία Ελλάδα μαύρη, γονατισμένη, θλιμμένη, πεινασμένη, κατεστραμμένη και αυτή δεν ήταν η Ελλάδα που ζουν οι Έλληνες πολίτες. Οι Έλληνες πολίτες βλέπουν ότι υπάρχουν προβλήματα, έχουν αγωνίες, χρειάζονται λύσεις, αλλά βλέπουν ότι η Ελλάδα προοδεύει. Ότι πάει μπροστά. Ότι δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2015.

Το αποτέλεσμα των εκλογών έδειξε ότι έχουμε ούριο άνεμο στα πανιά μας. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ψήφος που μας έδωσαν οι Έλληνες πολίτες είναι μία ψήφος εμπιστοσύνης. Είναι μία ψήφος εμπιστοσύνης από τη Νέα Ιωνία, από το Πέραμα, από τις δυτικές συνοικίες της Αθήνας, και ψήφος εμπιστοσύνης από τη νεολαία. Τα νέα παιδιά θέλουν αλήθεια, δεν θέλουν παραμύθια, θέλουν προοπτική, και αξιοπιστία. Να τους πεις λίγα αλλά να τα κάνεις. Και στον Κυριάκο Μητσοτάκη βρήκαν έναν άνθρωπο που αυτά που είπε τα έκανε.

Οι προηγούμενες εκλογές είναι σαν να μην έγιναν ποτέ. Πολιτικά και κοινωνικά, ναι έγιναν. Από πλευράς, όμως, ουσίας οι εκλογές της 25ης Ιουνίου θα βγάλουν κυβέρνηση.


Παντοδύναμος είναι μόνο ο ελληνικός λαός. Αυτός στις 25 του μηνός θα δώσει μία ισχυρή πλειοψηφία στη χώρα. Τη χρειαζόμαστε τη σταθερή κυβέρνηση. Την χρειαζόμαστε, ίσως περισσότερο παρά ποτέ. Τα πράγματα αλλάζουν γύρω μας, αλλάζουν γεωστρατηγικά, γεωπολιτικά. Η Τουρκία, σήμερα, έχει μία νέα σταθερή κυβέρνηση. Η Ευρώπη, σήμερα, ταλανίζεται ανάμεσα σε πάρα πολλές σκέψεις, αποφάσεις, αδυναμίες, δυστυχώς. Χρειάζεται ένας Πρωθυπουργός σαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έχει το κύρος να συνομιλεί ισάξια με άλλους ηγέτες, έχει το κύρος να μιλάει στο Κογκρέσο, έχει το κύρος να διαπραγματεύεται και τελικά να πετυχαίνει να έρθουν στην Ελλάδα 31 δις από το Ταμείο Ανάκαμψης. 


Η κοινωνία δεν θέλει πια λαϊκισμούς και τοξικότητα. Δεν θέλει ψεύτικα μεγάλα λόγια. Θέλει προοπτική, θέλει σχέδιο, θέλει δουλειά, θέλει σταθερότητα. Αυτό το υποσχόμαστε. Εδώ στον Εύοσμο, περιμένουμε τα αποτελέσματα να είναι ακόμα καλύτερα. Το αξίζει η Θεσσαλονίκη! Το αξίζει με όλα τα έργα που έχουν προγραμματιστεί. Θεσσαλονίκη, η πρωτεύουσα της καινοτομίας, η πρωτεύουσα της αλλαγής! Η νίκη θα είναι δική μας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ξανά Πρωθυπουργός».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *