Νέα Δημοκρατία – Εκλογές 2023: Στο Ηράκλειο Κρήτης χθες ο Τριαντόπουλος

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, κλιμάκιο με επικεφαλής τον πρώην Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό αρμόδιο για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές και υποψήφιο Βουλευτή Μαγνησίας κ. Χρήστο Τριαντόπουλο πραγματοποίησε επίσκεψη χθες (23/6) στο Ηράκλειο Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, ο κ. Τριαντόπουλος συνοδευόμενος από τους υποψήφιους βουλευτές του νομού, τον πρόεδρο και τα μέλη της ΔΕΕΠ επισκέφθηκε την περιοχή της Αγίας Πελαγίας, όπου και είχε πληγεί από καταστροφικές πλημμύρες, συνομίλησε με κατοίκους και συμμετείχε σε διευρυμένη σύσκεψη με μέλη του εμπορικού συλλόγου, τοπικούς αυτοδιοικητικούς παράγοντες και εκπροσώπους αρχών και φορέων της περιοχής κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε ιδιαίτερη μνεία στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι επαγγελματίες να στηρίξουν την οικονομία της περιοχής ενώ παράλληλα αναγνωρίστηκε η ουσιαστική παρουσία και στήριξη του κράτους. Επόμενος σταθμός ήταν ο Δήμος Μινώα Πεδιάδος και το Αρκαλοχώρι, το οποίο και είχε πληγεί από καταστροφικό σεισμό, με το κράτος να υλοποιεί ένα διευρυμένο σχέδιο κρατικής αρωγής για τη στήριξη της περιοχής και των κατοίκων της. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Τριαντόπουλος και το κλιμάκιο της παράταξης είχε διευρυμένες συναντήσεις με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής οι οποίοι σημείωσαν ότι ενίσχυσαν την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου, αναδεικνύοντας την σε πρώτη πολιτική δύναμη στην περιοχή. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης το κλιμάκιο βρέθηκε στην αγορά, συζήτησε με επιχειρηματίες ενώ επισκέφθηκε έργα που υλοποιούνται και κατέγραψε αξιοσημείωτες δράσεις που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή, όπως η άνοδος κατηγορίας για την τοπική ομάδα καλαθοσφαίρισης «Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου» παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν παίκτες και διοίκηση, μετά τον σεισμό.

Με αφορμή την επίσκεψη στην Κρήτη, ο κ. Τριαντόπουλος σημείωσε μεταξύ άλλων: «Σε κάθε γωνία της Ελλάδας το έργο της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας κατά την πρώτη τετραετία της αναγνωρίζεται από τους πολίτες, ενώ συνάμα εντοπίζονται και οι προοπτικές για την επόμενη περίοδο, «χτίζοντας» πάνω σε όσα έχουν υλοποιηθεί μέχρι τώρα και προχωρώντας μπροστά ακόμα πιο τολμηρά για την πρόοδο της πατρίδας μας. Όλο αυτό μεταφράζεται σε στήριξη στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που ενδυναμώνεται μέρα με την ήμερα προς τις εκλογές της 25ης Ιουνίου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο κ. Τριαντόπουλος επισκέφθηκε, μαζί με το κλιμάκιο των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που περιόδευε ήδη στην περιοχή με επικεφαλής τους κ.κ. Πιερρακάκη, Αγαπηδάκη και Καραγιάννη, την αγορά του Ηρακλείου όπου και συνομίλησε με πολίτες και επιχειρηματίες του κέντρου εστιάζοντας σε σημεία του προγράμματος της παράταξης για την επόμενη τετραετία και την ιδιαίτερη σημασία να διατηρηθεί και να αυξηθεί η στήριξη της Κρήτης προς τη Νέα Δημοκρατία. Στη συνέχεια τα κλιμάκια επισκέφθηκαν την Αρχιεπισκοπή Κρήτης, όπου τους υποδέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ευγένιος.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *