Νέα Δημοκρατία – Εκλογές 2023: Χατζηδάκης και Ρουσόπουλος στην Κορινθία – “Με τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ένα δρόμο Ευρώπης και κοινής λογικής”

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, κλιμάκιο με επικεφαλής τον πρώην Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιο Βουλευτή Βορείου Τομέα κ. Κωστή Χατζηδάκη και τον υποψήφιο Βουλευτή Βορείου Τομέα κ. Θεόδωρο Ρουσόπουλο, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Κορινθία.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, ο κ. Χατζηδάκης και ο κ. Ρουσόπουλος συνοδευόμενοι από τους υποψήφιους βουλευτές του νομού, τον πρόεδρο και τα μέλη της ΔΕΕΠ επισκέφθηκαν την Κόρινθο, το Κιάτο, τη Νεμέα, το Ξυλόκαστρο και το Λουτράκι, όπου είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν κατοίκους, επαγγελματίες και καταναλωτές, να συζητήσουν με εργαζόμενους και να παρουσιάσουν τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία.

Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα μέλη της διοίκησης αλλά και εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, αναλύοντας τον σχεδιασμό της ΝΔ για την ανασυγκρότηση του τομέα της υγείας. Τα μέλη του κλιμακίου επισκέφθηκαν τη Μητρόπολη όπου συνάντησαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορινθίας κ.κ. Διονύσιο, ενώ πραγματοποίησαν διαδοχικές συναντήσεις με κομματικά στελέχη του νομού.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος των επισκέψεων ο πρώην Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος Βουλευτής Βορείου Τομέα κ. Χατζηδάκης τόνισε: «Στις εκλογές της Κυριακής, η Νέα Δημοκρατία προβάλλει τρία σημαντικά στοιχεία: Το πρώτο είναι η δουλειά της τελευταίας τετραετίας. Δουλειά σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς, η οποία αναγνωρίστηκε σε όλη την Ελλάδα. Το δεύτερο είναι το πρόγραμμά της. Εμείς λέμε τα λιγότερα από όλα τα υπόλοιπα κόμματα και γι’ αυτό τον λόγο θεωρούμε ότι έχουμε και το πιο αξιόπιστο πρόγραμμα. Και το τρίτο είναι ότι τις εκλογές δεν τις κάνουμε για να διαλέξουμε αντιπολίτευση, τις κάνουμε για να επιλέξουμε κυβέρνηση. Η Ελλάδα θα πρέπει τη Δευτέρα να έχει μια σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Καλούμε λοιπόν όλους τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να μην ξεχνάνε ότι η Ελλάδα χρειάζεται να ακολουθήσει έναν δρόμο Ευρώπης και κοινής λογικής!».

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Βουλευτής Βορείου Τομέα Αττικής κ. Ρουσόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου οι πολίτες θα επισφραγίσουν την σχέση εμπιστοσύνης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ΝΔ. Η παράταξή μας με το κοστολογημένο και ρεαλιστικό της πρόγραμμα είναι η μόνη πολιτική δύναμη που είναι ικανή να δώσει λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες. Και στην επόμενη τετραετία η συνέπεια λόγων και έργων θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της διακυβέρνησης μας».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *