Ένα μεγάλο γαλάζιο πάρτι απλώθηκε στην Ελλάδα μετά τον θρίαμβο τη ΝΔ – Ξέφρενοι πανηγυρισμοί σε όλες τις πόλεις

 

Η Ελλάδα δεν βάφτηκε μπλε μόνο στον εκλογικό χάρτη μετά τον θρίαμβο της ΝΔ στις εκλογές. Βάφτηκε μπλε από άκρη σ’ άκρη και από τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας που βγήκε στους δρόμους για να πανηγυρίσει με την ψυχή του την τεράστια νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της γαλάζιας παράταξης.


Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας στήθηκε ένα τρεό γαλάζιο πάρτι από τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας.

Το πιο μεγάλο πάρτι ήταν φυσικά στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς, στην οποία έγινε το αδιαχώρητο, ενώ κάηκε από τα πανηγύρια των φίλων της γαλάζιας παράταξης.

Μεγάλο πανηγύρι στήθηκε και στα γραφεία της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη.

Μέλη της ΟΝΝΕΔ και της Νέας Δημοκρατίας ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς έξω από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, μετά τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την εκλογική νίκη.


Με πυρσούς, κόρνες και φωνάζοντας συνθήματα έκλεισαν τον δρόμο (Μιχαήλ Καλού) έξω από το κτίριο που στεγάζει τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.


Τρελά πάρτι στήθηκαν και σε όλες τις μεγάλες πόλεις, όπως την Πάτρα, τη Κατερίνη. Μεγάλα ήταν τα πανηγύρια και σε ένα άλλοτε απόρθητο για τη ΝΔ κάστρο, την Κρήτη, η οποία για πρώτη φορά βάφτηκε ολόκληρη μπλε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *