Εκλογές 2023 – Θεοδωρικάκος: «Πρώτη φορά τέτοια νίκη, δεν υπάρχει λευκή επιταγή, από αύριο πέφτουμε με τα μούτρα στη δουλειά»

 

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος μίλησε για τον ανεπανάληπτο θρίαμβο της Νέας Δημοκρατίας στις δεύτερες εκλογές και τόνισε ότι πρόκειται για ιστορική νίκη, ενώ επισήμανε ότι δεν υπάρχει λευκή επιταγή και από αύριο όλοι πέφτουν με τα μούτρα στη δουλειά.


Ο Τάκης Θεοδωρικάκος τόνισε για την τεράστια νίκη της ΝΔ στις δεύτερες εκλογές. «Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που η ΝΔ στις εκλογές μετά τη 2η 4ετία μεταπολιτευτικά παίρνει μεγαλύτερο ποσοστό από την πρώτη 4ετία».

Από την άλλη έριξε και πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα, ενώ επισήμανε ότι η ΝΔ επιβραβεύτηκε από τον κόσμο για το έργο και τη συνέπεια των λόγων της.

«Βλέπω από τις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας ότι δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί. Οι πολίτες επιβράβευσαν το έργο, τη συνέχεια των λόγων και έργων της ΝΔ. Διορθώναμε συνέχεια τα λάθη και τις ατέλειες. Ζήσαμε ένα σκληρό διχασμό της ελληνικής κοινωνίας.

Η ΝΔ με δεσμεύσεις, με πολιτικό λόγο και πράξεις ενδιαφέρεται να κλείσει τις κοινωνικές ανισότητες και να προχωρήσει την ανάπτυξη που θα μειώνει όσους μπαίνουν στο κοινωνικό περιθώριο. Και θα τα κάνουμε πράξεις αυτά με σκληρή δουλειά. Όπως είπε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν υπάρχει λευκή επιταγή, ούτε τίποτα τέτοιο. Από αύριο πέφτουμε με τα μούτρα στη δουλειά».


Ο Τάκης Θεοδωρικάκος ρωτήθηκε και την είσοδο ακροδεξιών κομμάτων στη Βουλή και το αν η ΝΔ έπαιξε ρόλο σε αυτό με τις πολιτικές της και υπενθύμισε. «Επί ΝΔ συνελήφθη η Χρυσή Αυγή και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη. Επί ΣΥΡΙΖα η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν ολοκληρώθηκε. Επί ΝΔ ολοκληρώθηκε και οι άνθρωποι αυτοί πήγαν στη φυλακή.


Το βασικό όμως, της σημερινής ημέρας είναι ότι ο λαός έδωσε ισχυρή εντολή στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προχωρήσουμε τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *