Εκλογές 2023: Συνεχίζονται οι φουρτούνες στην Πλεύση Ελευθερίας – Τέταρτη αποχώρηση μέσα σε 24 ώρες

Συνεχίζονται οι φουρτούνες στην Πλεύση Ελευθερίας μετά τις παρεμβάσεις που έκανε η  Ζωή Κωνσταντοπούλου στα ψηφοδέλτια των εκλογών της 25ης Ιουνίου.


Την αποχώρησή της ανήγγειλε πριν από λίγη ώρα πρώτη σε ψήφους στη Β’ Θεσσαλονίκης, Νικολέττα Μπουραζάνη η οποία είναι η τέταρτη υποψήφια που αποχωρεί μέσα στο 24ωρο.

Σε ανάρτησή της στο Facebook η κυρία Μπουραζάνη αναφέρει τα εξής:

«Αποσύρω την στήριξη μου στην Πλεύση Ελευθερίας και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Είχα την εντύπωση ότι υποστήριζα μια γυναίκα με αξίες και ηθική, η οποία όμως πράττει ακριβώς με τον αντίθετο τρόπο, όπως φαίνεται. Παραβλέποντας εντελώς την στραυροδοσία των εκλογών της 21ης Μάϊου, εξέδωσε τις λίστες για τις επόμενες εκλογές, στην ουσία, “διορίζοντας ημέτερους”. Αυτές οι πράξεις δεν συνάδουν με αυτά που προασπίζεται η διακήρυξη της Πλεύσης Ελευθερίας, περί δημοκρατίας, αξιοκρατίας, ήθους και δικαιοσύνης. Παραθέτω παρακάτω τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου και το νέο ψηφοδέλτιο».

Υπενθυμίζεται πως η κ. Μπουραζάνη είναι η τέταρτη υποψήφια βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας που αποχωρεί από το κίνημα σε διάστημα 24 ωρών, βγάζοντας «σέντρα» την αρχηγό του κόμματος.

Οι τριγμοί στο εσωτερικό του κόμματος προέκυψαν από την απόφαση της αρχηγού του κινήματος, Ζωής Κωνσταντοπούλου, να «πάρει την ευθύνη διαμόρφωσης των ψηφοδελτίων της», όπως ανακοίνωσε η ίδια.


Αιτία η απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να προχωρήσει σε μετακινήσεις και ανακατατάξεις αντίθετα με τον «άγραφο» κανόνα που θέλει στις εκλογές που διεξάγονται με λίστα να ακολουθείται η κατάταξη των προηγούμενων εκλογών της 21ης Μαΐου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *