Εκλογές 2023: Στην Πέλλα Άδωνις Γεωργιάδης και Άγγελος Συρίγος – Δείτε φωτογραφίες

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, κλιμάκιο με επικεφαλής τον πρώην Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αντιπρόεδρο της ΝΔ και υποψήφιο Βουλευτή Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Άδωνι Γεωργιάδη και τον πρώην Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφιο Βουλευτή Α’ Αθηνών κ. Άγγελο Συρίγο πραγματοποίησε επίσκεψη στον νομό Πέλλας.


Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Συρίγος, συνοδευόμενοι από τους υποψήφιους βουλευτές του νομού, τον πρόεδρο και τα μέλη της ΔΕΕΠ βρέθηκαν στα Γιαννιτσά, όπου πραγματοποίησαν επίσκεψη σε εμπορικά καταστήματα, καφέ και χώρους εστίασης. Στη συνέχεια, το κλιμάκιο της ΝΔ μετέβη στη Σκύδρα, στην Έδεσσα και στην Αριδαία, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επιχειρηματίες και εργαζόμενους και να ανταλλάξει απόψεις με εκπροσώπους αρχών και φορέων της περιοχής, μεταφέροντας το κυβερνητικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος των επισκέψεων ο πρώην Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αντιπρόεδρος της ΝΔ και υποψήφιος Βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Γεωργιάδης, τόνισε: «Μαζί με τον Άγγελο Συρίγο επισκεφθήκαμε τον νομό Πέλλας και εισπράξαμε και εκεί, την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου. Συναντήσαμε υπέροχους ανθρώπους που αγαπούν την πατρίδα τους και που είναι αποφασισμένοι να τη δουν να πηγαίνει μπροστά. Με τέτοιους ανθρώπους δίπλα μας, είμαστε αισιόδοξοι ότι η κάλπη της 25ης Ιουνίου θα φέρει μια ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να προχωρήσουμε άμεσα στις μεταρρυθμίσεις και στις αλλαγές που χρειάζεται η χώρα».

Από την πλευρά του ο πρώην Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφιος Βουλευτής Α’ Αθηνών κ. Συρίγος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Επισκεφθήκαμε μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη τον νομό Πέλλας, απ΄άκρη σε άκρη. Γιαννιτσά, Σκύδρα, Έδεσσα, Αριδαία. Ένας τόπος που είναι από τους πιο πλούσιους σε αγροτική παραγωγή στη χώρα. Οι πολίτες ζητούν σταθερή κυβέρνηση για να προχωρήσει η οικονομία, να μπορέσουν να αυξηθούν οι μισθοί, να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής, να επιστρέψουν όσοι ξενιτεύτηκαν, να προοδεύσει η χώρα. Η αρχή έγινε την τετραετία που πέρασε και η συνέχεια δίνεται στις 25 Ιουνίου με στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *