Εκλογές 2023 – Σκέρτσος: «Είναι η ασφαλής και λειτουργική αυτοδυναμία που ζητούσαμε»

 

Ο βουλευτής και τέως υπουργός Άκης Σκέρτσος μίλησε στο Mega για το νέο θρίαμβο της Νέας Δημοκρατίας στις σημερινές δεύτερες εκλογές και τόνισε ότι η ΝΔ πήρε αυτό που ζητούσε και το οποίο ήταν μια ασφαλής αυτοδυναμία για να προχωρήσει τις αλλαγές που χρειάζεται η χώρα.


Ο Άκης Σκέρτσος τόνισε για τη μεγάλη νίκη της ΝΔ. «Είναι μια ασφαλής και λειτουργική αυτοδυναμία που ζητούσαμε για να προχωρήσουμε τις μεγάλες αλλαγές που θέλει η κοινωνία. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια αλλαγής σε υγεία, παιδεία. Προπάθεια για αλλαγές που χρειάζονται για να γίνουμε μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα».

Για το μήνυμα των εκλογών ανέφερε: «Βλέπουμε μια στροφή στον πραγματισμό, στον πραγματικό λόγο. Μια ευρωπαϊκή στροφή. Αυτή ειναι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι προτάσεις της αντιπολίτευσης απαρρίφθηκεαν. Υπήρχε επιβράβευση της πρότασης του Κυριάκου Μητσοτάκη να πάμε μπροστά. Δεν  υπάρχει χρόνος για χάσιμο, ούτε μια μέρα. Ζητάμε συγγνώμη από τους πολίτες για τη καθυστέρηση, λόγω της απλής αναλογικής».

Για την ενίσχυση των ακροδεξιών κομμάτων ανέφερε: «Δεν βλέπω συντηρητικοποίηση της κοινωνίας. Μετά την  μετά από μια μεγάλη βαθιά οικονομική κρίση 10 ετών από την οποία βγήκαμε, υπάρχουν ανισότητες, υπάρχουν ομάδες που νιώθουν περιθωριοποιημένες».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *