Εκλογές 2023: Σηκώνει αμέσως τα μανίκια ο Μητσοτάκης – Φτιάχνει άμεσα τη νέα κυβέρνηση, Τετάρτη η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αφήνει τον χρόνο να πάει χαμένος μετά το νέο θρίαμβο στις δεύτερες εκλογές, καθώς η χώρα χρειάζεται άμεσα τη νέα κυβέρνηση για να συνεχιστεί η ανοδική πορεία και να μην πάει χαμένο ούτε δευτερόλεπτο.


Θα χαρεί μαζί με τα στελέχη και τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας, τη νέα μεγάλη και ιστορική νίκη της γαλάζιας παράταξης απόψε και από αύριο οι χαρές και τα πανηγύρια θα δώσουν χωρίς καμία χρονοτριβή τη θέση τους στη δουλειά και στον προγραμματισμό της επόμενης μέρας της χώρας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σηκώνει αμέσως τα μανίκια και πιάνει δουλειά. Όπως ανέφερε το Mega ο πρόεδρος της ΝΔ έχει καταρτίσει σχεδόν 100% το νέο υπουργικό συμβούλιο και οι εξελίξεις θα είναι άμεσες.

Ατην Τρίτη ή το αργότερο ως το πρωί της Τετάρτης θα γίνει η ορκομωσία της νέας κυβέρνησης και την Τετάρτη αναμένεται να γίνει και η πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *