Εκλογές 2023: Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας χθες στην Αρκαδία

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, κλιμάκιο με επικεφαλής τον πρώην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, υποψήφιο Βουλευτή στον Δυτικό τομέα της Β΄ Αθηνών κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον πρώην Υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας και υποψήφιο Βουλευτή Κορινθίας κ. Χρίστο Δήμα και τον υποψήφιο Βουλευτή Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη, πραγματοποίησε επίσκεψη χθες (23/6) στην Αρκαδία.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Χρυσοχοΐδης, ο κ. Δήμας και ο κ. Κυρανάκης συνοδευόμενοι από τους υποψήφιους βουλευτές του νομού, τον πρόεδρο και τα μέλη της ΔΕΕΠ βρέθηκαν στο Λεωνίδιο και το Άστρος στους Δήμους Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας, όπου και πραγματοποίησαν συναντήσεις με τους εκπροσώπους των Δημοτικών αρχών αλλά και με κατοίκους, επισκέφθηκαν εξαγωγικές τοπικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα στην περιοχή των Δολιανών ενώ αργότερα περπάτησαν στην αγορά της Τρίπολης όπου συνομίλησαν με επαγγελματίες και καταναλωτές. Νωρίτερα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης με τη συνοδεία στελεχών τα Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε και τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη όπου και είχε συνάντηση με τους εργαζόμενους του εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος. Η επίσκεψη στην περιοχή ολοκληρώθηκε με την ομιλία των στελεχών στο εκλογικό περίπτερο τα Νέας Δημοκρατίας στην Τρίπολη.

Αμέσως μετά το τέλος της περιοδείας ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, υποψήφιος Βουλευτής στον Δυτικό τομέα της Β΄ Αθηνών κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε: «Η επίσκεψή μας στην Αρκαδία και ειδικότερα στην Γορτυνία και στην Τρίπολη επιβεβαίωσε τον υψηλό βαθμό συσπείρωσης της Νέας Δημοκρατίας, και την απόφαση των πολιτών να αναδείξουν την Κυριακή μια ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες τους. Επιστέγασμα των επισκέψεών μας, υπήρξε η κεντρική ομιλία στην Τρίπολη οποία ήταν εξαιρετικά μαζική και ενθουσιώδης. Τέλος, αξιοσημείωτη είναι η παρουσία μας στα εργοστάσια τα ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη όπου και συζητήσαμε διεξοδικά με τους εργαζόμενους».

Από την πλευρά του ο πρώην Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας κ. Δήμας επισήμανε: «Με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, τους συναδέλφους υποψήφιους Βουλευτές και τα μέλη της Νομαρχιακής, συζητήσαμε μες πολίτες, επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες, εργαζόμενους και με παραγωγικούς φορείς, για τα ζητήματα της καθημερινότητας, τις επενδύσεις, την οικονομία και για το διακύβευμα των εκλογών. Την Κυριακή αποφασίζουμε για μία σταθερή κυβέρνηση για να συνεχίσουμε στ9ον δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου. Για μία καλύτερη Ελλάδα, με καλύτερους μισθούς για όλους, για ένα κράτος περισσότερο αποτελεσματικό και ψηφιακό. Για μία πατρίδα υπερήφανη!»

Στις δηλώσεις του ο υποψήφιος Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Κυρανάκης ανέφερε: «Είχαμε την ευκαιρία μαζί με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Χρίστο Δήμα να έρθουμε σε επαφή με τους πολίτες της Αρκαδίας και να μεταφέρουμε το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου αλλά και τις προγραμματικές μας θέσεις. Το κλίμα που συναντήσαμε ιδιαίτερα από τους νέους ανθρώπους τόσο στο Λεωνίδιο και στο Άστρο όσο και στην Τρίπολη ήταν πολύ θερμό για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι νέοι της Αρκαδίας θεωρώ ότι θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα αυτοδυναμίας. Για την Ελλάδα που αξίζουμε το μέλλον ξεκινάει στις 25 Ιουνίου».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *