Διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία ο Σπήλιος Κρικέτος μετά τις δηλώσεις του για τους μετανάστες

Η Νέα Δημοκρατία προχώρησε στη διαγραφή του υποψήφιου βουλευτή, Σπήλιου Κρικέτου, μετά τις δηλώσεις του για το ναυάγιο στην Πύλο, οι οποίες προκάλεσαν αντιδράσεις.


Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλου Μαρινάκη, ο υποψήφιος βουλευτής, Σπήλιος Κρικέτος διαγράφεται από τη Νέα Δημοκρατία. Απόψεις, όπως αυτές που εξέφρασε ο Σπήλιος Κρικέτος δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας.

Η κυβέρνηση της ΝΔ εφάρμοσε μια αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική, με φύλαξη των συνόρων αλλά με προστασία της ανθρώπινης ζωής, διασώζοντας χιλιάδες ανθρώπους που κινδυνεύαν στη θάλασσα και δίνοντας τέλος σε κολαστήρια όπως αυτό της Μόριας. Δηλώσεις μίσους και ρατσισμού είναι εκτός του αξιακού πλαισίου της ΝΔ».

Η δήλωσή του Σπήλιου Κρικέτου


Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ είπε στην εκπομπή “Επί του πιεστηρίου” στο Kontra ότι οι μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα δεν δουλεύουν αλλά επιδίδονται σε κλοπές οι περισσότεροι και “είναι γεμάτα τα αστυνομικά τμήματα”.


“Αυτοί οι άνθρωποι που πνίγηκαν ανοιχτά της Πύλου, αν φτάνανε στη χώρα μας θα κλέβανε, δεν θα δούλευαν και θα μένανε 15 σε μια γκαρσονιέρα;” τον ρωτά ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός. “Οι προηγούμενοι που είχαν έρθει που δεν πνίγηκαν τι κάνανε; Αυτό κάνανε” του απαντά ο κ. Κρικέτος.

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *