Χαρδαλιάς – Εκλογές 2023: Περιοδεία σε Ηλεία και Αχαΐα – “Οι Έλληνες ενωμένοι ψηφίζουμε για την πατρίδα”

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, κλιμάκιο με επικεφαλής τον πρώην υφυπουργό Εθνικής Άμυνας και συντονιστή της επιτροπής εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Χαρδαλιά πραγματοποίησε διήμερη περιοδεία σε Ηλεία και Αχαΐα.


Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της περιοδείας, ο κ. Χαρδαλιάς συνοδευόμενος από τους υποψήφιους βουλευτές του νομού, τον πρόεδρο και τα μέλη της ΔΕΕΠ, επισκέφθηκε την Ηλεία με σκοπό την παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Συγκεκριμένα το κλιμάκιο βρέθηκε στις περιοχές Βάρδα, Ανδραβίδα, Βαρθολομιό και Γαστούνη, όπου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, να καταγράψει τα προβλήματα της περιοχής αλλά και να συζητήσει για τις αναπτυξιακές της δυνατότητες. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με σειρά επισκέψεων σε Αμαλιάδα, Λάλα Αρχαίας Ολυμπίας, Κούμανι, Πανόπουλο και Δίβρη, όπου τα στελέχη βρέθηκαν σε μικρές επιχειρήσεις, συνάντησαν αγρότες, επισκέφθηκαν καφέ και χώρους εστίασης, αναλύοντας το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία.

Κατά τη δεύτερη ημέρα της περιοδείας, ο κ. Χαρδαλιάς επισκέφθηκε την Αχαΐα. Συνοδευόμενος από τους πολιτευτές του νομού, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ αλλά και τα μέλη των τοπικών ΔΗΜΤΟ, βρέθηκε στα Καλάβρυτα, όπου είχε σειρά συναντήσεων με στελέχη και εκπροσώπους αρχών και φορέων της περιοχής, ενώ αμέσως μετά συνάντησε κατοίκους στις περιοχές Κλειτορία και Πάο Καλαβρύτων. Στο Αίγιο είχε την ευκαιρία να αναλύσει τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με διαδοχικές επισκέψεις σε Χαλανδρίτσα και Σταυροδρόμι Ερυμάνθου αλλά και με τη μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση και ομιλία στην πόλη της Πάτρας.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος των επισκέψεων ο πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και συντονιστής της επιτροπής εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας κ. Χαρδαλιάς ανέφερε: «Ένα γεμάτο διήμερο από 16 στάσεις σε αντίστοιχους προορισμούς σε Ηλεία και Αχαΐα, συνολικής διαδρομής 1052 χιλιομέτρων στους δρόμους της Δυτικής Ελλάδας, ολοκληρώθηκε με τους πολίτες να στέλνουν το δικό τους μήνυμα, να απαιτούν ασφαλή αυτοδυναμία και σταθερή κυβέρνηση. Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας, για μια ισχυρή και περήφανη Ελλάδα. Στις 25 Ιουνίου όλοι οι Έλληνες ενωμένοι ψηφίζουμε για την πατρίδα μας!».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *