Χαμός στην Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Νέες αντιδράσεις υποψηφίων που «καρατομήθηκαν»

 

Ο χαμός στην Πλεύση Ελευθερίας καλά κρατεί, καθώς συνεχίζονται οι αντιδράσεις υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στις εκλογές, οι οποίοι «καρατομήθηκαν» από την Ζωή Κωνσταντοπούλου.


Μέχρι στιγμής είχαν αποχωρήσει οι Όλγα Δάλλα, Μαργαρίτα Καζάκου και Χρύσα Διαμαντοπούλου, ο οποίες ήταν πρώτες σε σταυρούς στα ψηφοδέλτια της Πλεύσης Ελευθερίας στις εκλογικές περιφέρειές τους στην Αττικής. Αυτό σημαίνει πως εάν η Πλεύση Ελευθερίας έμπαινε στη Βουλή, πιθανότατα θα ήταν και οι ίδιες βουλευτές.

Ωστόσο για τις 25 Ιουνίου δεν τους έβαλε σε εκλόγιμες θέσεις, και καταγγέλλουν πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου «φύτεψε» το «παρεάκι της».

Και στην Αχαΐα λοιπόν η Ζωή Κωνσταντοπούλου «καρατόμησε» την πρώτη σε σταυρούς στις 25 Ιουνίου, την Μαρία Αλεξίου, η οποία στις εκλογές της 21ης Μαΐου συγκέντρωσε 2.535 σταυρούς. Τώρα όμως την έβαλε… στην 6η θέση, πράγμα που σημαίνει πως αποκλείει την οποιαδήποτε πιθανότητα να εκλεγεί βουλευτής, εάν η Πλεύση Ελευθερίας βγάλει έδρα στην Αχαΐα.

Η Μαρία Αλεξίου αντέδρασε με ένα ποστ στο twitter, το οποίο αναφέρεται σε συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία υπερασπιζόμενη τις επιλογές της είπε πως αυτή αποφασίζει ποιοι θα είναι σε ποιες θέσεις «όπως ο προπονητής αποφασίζει για τους παίχτες».


Η πρώτη σε ψήφους στην Αχαΐα λοιπόν αναρωτήθηκε εάν… ο κόουτς έχει φοβικά σύνδρομα για όσους δεν ελέγχει.


Ζωή Κωνσταντοπούλου: Βρώμικη και ανήθικη η επίθεση

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου με νέα συνέντευξή της χαρακτήρισε βρώμικη και ανήθικη η επίθεση εναντίον της Πλεύσης Ελευθερίας τις αντιδράσεις.

Όπως είπε, έχει την ευθύνη για συγκροτημένη Κοινοβουλευτική Ομάδα, η οποία θα υπερασπίζεται τους πολίτες και δεν θα είναι απούσα από την κοινοβουλευτική διαδικασία.

Μίλησε, όμως, και για επίθεση με προσωπικά χαρακτηριστικά, φέρνοντας το παράδειγμα του Διαμαντή Καραναστάση, ηθοποιού και συντρόφου της, που είναι εκείνος που πήρε στην πλάτη του την Α’ Αθήνας, όπως σημείωσε (έχει τοποθετηθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο).

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *