Aυγενάκης – Εκλογές 2023: “Ο πρωτογενής τομέας θα εμπιστευτεί τη Νέα Δημοκρατία”

Τους κατοίκους και τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής του Ασημίου συνάντησε ο Υποψήφιος Βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης, με τους οποίους συνομίλησε για ζητήματα του πρωτογενούς τομέα παραγωγής.


Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, τέθηκαν οι μεταρρυθμίσεις της Κυβέρνησης, που σύμφωνα και με τους κατοίκους του Ασημίου συνέβαλαν ώστε η κατάσταση στον αγροτικό τομέα σήμερα είναι πολύ διαφορετική από το 2019.

Ο κ. Αυγενάκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο πρωτογενής τομέας θα εμπιστευτεί την Νέα Δημοκρατία στις 25 Ιουνίου, αναδεικνύοντας ισχυρή αυτοδυναμία για σταθερή Κυβέρνηση που θα καταφέρει να υλοποιήσει τις μεγάλες αλλαγές.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ . Αυγενάκη: 

“Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, παρά τις πολλές φυσικές καταστροφές, την πανδημία και την ενεργειακή κρίση, στήριξε με κάθε τρόπο τον πρωτογενή τομέα.


Οι κάτοικοι του Ασημίου, που στηρίζουν τα εισοδήματά τους κυρίως στον πρωτογενή τομέα παραγωγής, αναγνωρίζουν ότι η κατάσταση στον αγροτικό τομέα σήμερα είναι πολύ διαφορετική από το 2019.

Καταφέραμε και πραγματοποιήσαμε περισσότερα από όσα δεσμευτήκαμε:


– Συνολικές ενισχύσεις 240,54 εκατ. € σε 8.859 δικαιούχους στον νομό Ηρακλείου.
– 58,3 εκατ. € έκτακτες ενισχύσεις και αποζημιώσεις μέσω ΕΛΓΑ για τον νομό Ηρακλείου, τα περισσότερα χρήματα από κάθε άλλη κυβερνητική θητεία.
– Μείωση κατά 50% στον φόρο εισοδήματος σε συνεταιρισμούς, ομάδες και οργανώσεις παραγωγών.
– Το μεγαλύτερο πρόγραμμα Νέων Αγροτών – 42.000 ευρώ για κάθε νέο αγρότη.
Και με την υλοποίηση του προγράμματός μας για την επόμενη τετραετία, στοχεύουμε ώστε η ελληνική περιφέρεια να αποκτήσει περισσότερους νέους αγρότες, περισσότερες γεωργικές εκτάσεις, νέα αρδευτικά έργα και νέες τεχνολογίες στην παραγωγική διαδικασία.
Χωρίς ισχυρή περιφέρεια, με σταθερή αγροτική δραστηριότητα, δεν μπορεί να υπάρξει κοινωνική συνοχή.

Ο πρωτογενής τομέας θα εμπιστευτεί την Νέα Δημοκρατία στις 25 Ιουνίου, αναδεικνύοντας ισχυρή αυτοδυναμία για σταθερή Κυβέρνηση που θα καταφέρει να υλοποιήσει τις μεγάλες αλλαγές.
Σταθερά! Μπροστά!”

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *