Αυγενάκης στο Ράδιο Κρήτη – Εκλογές 2023: “Μονόδρομος η αυτοδυναμία της ΝΔ – Ο λαός ψηφίζει για Πρωθυπουργό και Κυβέρνηση”

Στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Ν. Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης και συζήτησαν για το κλίμα λίγο πριν το τέλος της προεκλογικής περιόδου, το διακύβευμα της κρίσιμης κάλπης της Κυριακής και το αύριο που διαμορφώνεται με τη βούληση του εκλογικού σώματος.


Ο κ. Αυγενάκης ανέφερε χαρακτηριστικά:

-Η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας είναι μονόδρομος προκειμένου να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας, που καλύπτει μεταξύ άλλων την ενίσχυση της φορολογικής δικαιοσύνης, την επανεκκίνηση της δημόσιας υγείας, την αύξηση της αποτελεσματικότητας του κράτους και την αναβάθμιση της παιδείας.

-Στις εκλογές του Μαΐου έγινε μια επανάσταση στην αξιοπρέπεια και στον πολιτικό πολιτισμό. Και στιγμές πριν στηθούν ξανά οι κάλπες είναι σαφές πως οι Ηρακλειώτες δεν «τσιμπάνε» σε εντάσεις και διχασμούς. Πορεύονται με ηρεμία, νηφαλιότητα και πολλή σιγουριά.

-Παραπάνω από 60.000 ψηφοφόροι τάχθηκαν στο άρμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και μετά από πολλά χρόνια βρήκαν στο πρόσωπό του έναν φιλελεύθερο πολιτικό που τον χαρακτηρίζει η αξιοπιστία και η συνέπεια. Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου έγινε κατανοητό πως η αναξιοπιστία, οι αντιθεσμικές πρακτικές, η διχόνοια, η αλαζονεία και η θριαμβολογία ενοχλούν τους συντοπίτες μας.

MYCONIAN COLLECTION

-Σεβόμαστε απόλυτα τους ψηφοφόρους μας και από την επομένη των εκλογών, αν ο ελληνικός λαός μας εμπιστευθεί, έχουμε δεσμευτεί να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας, χωρίς εκπλήξεις. Οι πολίτες έχουν πλέον εικόνα, συγκρίνουν και δεν συγκρούονται. Έχουν στα χέρια τους τις δεσμεύσεις μας το 2019 και τα τωρινά αποτελέσματα και ζητάμε να μας οδηγήσουν στο τέλος της επόμενης τετραετίας.

-Αυτή την Κυριακή ο ελληνικός λαός ψηφίζει για Πρωθυπουργό και Κυβέρνηση, όχι για αντιπολίτευση. Θέλουμε οι πολίτες να μας στηρίξουν για να συνεχίσουμε την εφαρμογή του έργου μας, να δουλέψουμε σκληρά για την επόμενη μέρα του τόπου, των οικογενειών και των παιδιών μας.


Εδώ θα βρείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Αυγενάκη:

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *